Да, но сега очаквам да излезе официално, че се обсъждало по-голямо намаляване на стимулите, ама не ми се остава позиция без надзор.
Да, но сега очаквам да излезе официално, че се обсъждало по-голямо намаляване на стимулите, ама не ми се остава позиция без надзор.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като няма да си пред графиката, много ясно че нищо няма да правишСлагай един лимит на 1219 (цена купува) и си свиркай. Така или иначе си изпуснал повечето движение днес... за изстрелване нагоре няма да се изстреля днес според мен.
Това няма да е новина и да излезе официално според мен, то си се знаеше и е отиграно вече, но...Сега се чакат самите мерки за ограничаване, което ще стане ясно на 29.01.
Пп В краен случай дай сметката и паролата да ти я надзиравам аз тая късаднес и без това съм се посветила на форекса, утре няма да мога. обещавам извличане на максимална полза от сделката, само 10% комисион ще ми дължиш
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 08-01-2014 на 17:31
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ЗА изстрелване не, но да не ми забърше пак стопа, а че ще го бутна изведнъж надолу съм сигурен, само незнам кога
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И при други има разминаване в някои неща те сигурно имат в предвид в това да се научи един човек,круводарител вероятно как се работи с платформата , Абе чиста зарибявка.Ми аз значи не съм сгрешила като минах на реал почти веднага като почнах да се занимавам с форекс.Иначе парадират, че уж всичко било едно към едно, а много пъти забелязвам големи разминавания, гапове на демото и пр. Поне на Инстата. За другите не съм гледала подробно.
Трябваше на петрола да я пуснеш тая къса, сега там стана интересно занадолу, златото заспано и там късно вече.
Казах ти - 1219 мисля че е сравнително сигурна цел. Дано ти я стигне преди да излезеш, ако се прицелиш там. 1208 май няма да е днес. Не знам какво друго да ти кажа - така или иначе си вътре вече.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Къдно го прочетох, затворих преди малко на малко + и отивам да пия за берекет и здраве.
Добре, че не се набутах при петрола, защото щях да пускам дълга там, много съм се парил при него и гледам да го прескачам като цяло него
Черпавай се спокойно, възможности за печалби и утре ще има.![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Че то Бернанке вече го каза миналия месец, не вярвам да ни е излъгалИ още след изказването почна отиграване на новината.
Все пак сега ако се каже това и черно на бяло, може да мръдне пак надолу, поне до 1219 - лимита на последните ми къси за днес.
За следващите дни пак ще гледам/е допълнително кое и накъде.
Но най-вероятно днес ще завърши на 1223,23 - поне технически е така. А нищо чудно и на 1227 - първоначалното ми предположение от сутринта.
Последна редакция от Eli2356 : 08-01-2014 на 20:30