Kaisyn83, Ти в момента ли го търгуваш или принципно мнение искаш?
Kaisyn83, Ти в момента ли го търгуваш или принципно мнение искаш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един коментар по нагоре изкаМа мнението си, но както всички тук, малко пт хората слушатдругите, но е важно да се изкаже мнение. Така съм и аз.
Благодаря
Аз го треидвам ама не тук, и на по малък ливъридж
Че иначе бъъъъъъъъъъързо занулява ГАДИНАТА)
На минутка залаагам за дълги http://www.mql5.com/en/charts/125952...ral-markets-as тука срещаме подкрепа.
Като близка търгувия зоната 45-47 е добра съпротива в момента и мисля, че може да се търси късо до към 25-30 като 28-29 беше някакво тегаво ниво доколкото си спомням
http://www.mql5.com/en/charts/125952...ral-markets-as
Може да ако търгуваш на М1 напълно може да се изпълни. Слагш стопчетата да си вържеш гащите и си лягаш.
Фундаментално тия проблемните щати са към канадската граници и някои от тях е за Монтана само знам е основно селскостопански щат, та по -скоро ще тоз студ ще удари цените на борсови стоки като пшеница, царевица и от тоз модел, те са свикнали Чикаго нали е известен като ветровития град и т.н. за спекула надали със злато ще се заничават, пък и не са от гъсто населените щати .
----------
А откъм техника пробит клин с таргет 15 долара на м5 една такава кривичка фигура и тя с такова таргетче.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е трябва да се научиш да използва ливъриджа в твоя полза, наистина е чудесна възможност.Благодаря
Аз го треидвам ама не тук, и на по малък ливъридж
Че иначе бъъъъъъъъъъързо занулява ГАДИНАТА )
Я пък ти - какви са тези инасайдърски истории??? Тук или в някой "вражески" форум го е писал колегата, че днес нямах много време да чета форуми?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz