До последно май ще го сволят златото. Приятно посрещане на новата година![]()
До последно май ще го сволят златото. Приятно посрещане на новата година![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ейййй очаквах, го след нова година не сега. Ама екстра, тъкмо по скоро ще влезем със дългите.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Много благодаря за красивите подаръци и пожелания, ще си разгледам подаръците малко по-късно, така примамливо блестят... направо не намирам нещо достойно за реванш.
Само да не ми кажете, че имам и имен ден (Елица=Елхичка), че трябва и до магазина да тичам за почерпка
----------
Дано! То вече си стана традиция за мен на Нова година да съм болна
Сутринта казах че очаквам 1186,68, то ми надмина очакванията - не очаквах и днес да припечеля от златото, но все пак се изкуших да пусна сделка и набързо взе лимита - малък Новогодишен подарък и от пазара получих. Надявам се не само аз.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 31-12-2013 на 16:14
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ето и прогноза за златцето, но не е основана на техническия анализ, а бе хвърлетии един поглед...злато
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Златото днес се търгува наистина като за последно..... това може и да е било някакво дъно, но последен ден за годината .....
Весело посрещане на Новата Година.![]()
Браво Ели, че си хванала късото!
Сега ако кажеш че и от дългото си припечелила...
Аз не го търгувам, макар че има толкова ясно изразен тренд.
чак мъничко съжалявам.![]()
Тука ще е интересно дали ще успее да пробие тренд линията на H4 и нещо се засилва...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (31-12-2013)
Eli2356,Весела нова година ти желая!
Аз като за последно при лапах малко от среброто /добре се отчете днес и то с дълги/!
Вероятно много стопове днес бяха отнесени...
Весела нова година на всички...
Eli2356 (31-12-2013)