Разбирасе, че го мисля. До седмица-най много две. Ако стигне по горна граница ще видим как е. Ще си покаже. Това ниво мисля, че ще стигне, но ще видим де.
Разбирасе, че го мисля. До седмица-най много две. Ако стигне по горна граница ще видим как е. Ще си покаже. Това ниво мисля, че ще стигне, но ще видим де.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
последния ден нещо не успя с пробива надолу ..... може да е заради почивните дни .....ако пак не успее обаче тая седмица може да почнат да го купуват ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Аз за това казвам тази максимум другата. Тъкмо ще си покабе какви позоции да отваряме.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
по тея празници дето се разкъсаха две три седмици на по няколко работни дни много кофти да се преценят движенията ,и в евродолара така маи станаха едни странни последните дни ......![]()
Златото с най-лошата си година от 1981 насам...
http://profit.bg/news/Zlatoto-s-naj-...id-117213.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
много силно падна наистина ...ако и тая се запази така , другия декември ше трябва да сме на 600 .....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прегледах го и аз това, има един допълнителен надпис обаче,че не е препоръчително за търговия.Обаче за еврото преди коледа коментара беше реален.Въпроса е през следващите дни вход от къде и накъде с та злато.аз мисля че засега ще спадне временноЗлатото с най-лошата си година от 1981 насам...
http://profit.bg/news/Zlatoto-s-naj-...id-117213.html