През следващия ден очаквам златото до върви на долу но не бих се ангажирал с цифри ..............
В момента пазара е твърде объркан и не предсказуем за мен и смятам утре да почивам поне докато не ми се изясни ситуацията......
Едно за мен е ясно теста на 1800,00 може да не е толкова скоро колкото очаквахме. Настроенията на играчите се промениха ....................
то златото постоянно ще лакатуши но се някога ще ги мине 2000 долара то златото май лакатуши кат петрола но се ще ударят някога висок връх .................................................. .................................................. .................................................. .............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едно нещо запомни, че златото ще започне да пада сериозно само когато икономиката живне доста и Фед започнат да изтеглят от пазара напечатаните пари, които наляха. Докато това не започне да се случва златото ще е нагоре...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мисля тази седмица пак ше е надолу ...зоната 51-53 остава стабилно ниво засега ...последните дни долара и по другите фронтове се засили ,така че тест долу на кръглото 1700 си е много вероятен...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Да и аз смятам, че ще го тества 1700, но после мисля, че сме нагоре...Ще е интересно тази седмица...
Златото тръгне ли нагоре от тук, ще видим доста високо връхче
.................................................. .................................................. ....
Златото си прави корекция в момента според мен, за да си продължи спада
и най вероятния ден за всички по стабилни движения е сряда ,че е фраш с фундамент .........
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Ще видим дали ще го задвижат новините и накъде .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................
Хубав канал заформи златото , май е време да го избие