Тука след шиша до 18,72 ако не пуснеш скрииншот определено ще станеш съмнителен. Весело посрещане и от мен !
![]()
Алчността е Втория смъртен грях след Лакомията!!!!!!
На мен пък днес най-добре ми се отрази петрола, отдавна го чаках да падне.Златцето голяма изненада поднесе като за капак на края на годината, да не си изневери на себе си
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (01-01-2014), Spekulanta (01-01-2014)
И мен ме изненада,не очаквах в последния момент да го изсипят така.
Ама само го изгледах с чаша в ръка.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да и мен. Аз тъкмо си виках, че ще дойде по бързо времето, в което, ще пускам дългите, ама като се върна, след това се разочаровах малко. Както каза ти, само с чаша в ръка и аз гледах какво става.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Е то тва движение, ку някой го е Фанал цялото ....
Ф пари се е видял .... яката))
Ама надали .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Със сигурност някой го е хванал, ама не е от форума согурно. Кофтито, че стана след као вече, повечето хора решиха да си изключат компютите. Сега ще трябва да го чакам да се тътри надолу още бавно.
Най съм спокоен когато не съм отворил никаква позиция
Интересна графика също както аз съм го намислил. До 1160 даже 1150 може да свали. Там го чакам аз със балона да го пусна нагоре.
Сериозно ли очакваш толкова ниско да падне?
Или говориш за по дългосрочен период / седмица-месец/???