The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мас-медиите и много по-малко от 100-200 млн ще им стигнат, за да публикуват каквото се иска от тях
----------
Иве, радвам се напоследък почна да уважаваш една от най-любимите ми теми /за златото/.
И ще се радвам, ако продължаваш в същия дух.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (29-12-2013)
Здравей, Ели.
Ами, честно казано, аз често -често си поглеждам Злото, макар и да не съм го търгувала напоследък.
Тук е на подкрепа и ще се помота, но би трябвало да падне най-малко до 1100.
Ще ми се да свърши тая корекция и да си тръгне пак в тренд, ама май няма да е скоро.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз и затова не го пипам напоследък, а и петрола ми създаде доста главоболия последната седмица, та не ми остана възможност много да се занимавам с други инструменти.Здравей, Ели.
Ами, честно казано, аз често -често си поглеждам Злото, макар и да не съм го търгувала напоследък.
Тук е на подкрепа и ще се помота, но би трябвало да падне най-малко до 1100.
Ще ми се да свърши тая корекция и да си тръгне пак в тренд, ама май няма да е скоро.
Предстои да го видим какви ще ги надроби златцето. Засега съм в изчакване, всъщност имам само 1 идеологическа къса, но тя почти не се брои. Мъгливо ми е на големите тайм-фреймове и засега си кротувам.
При всички положения ще се радвам да ни навестяваш в тая тема.
----------
Така или иначе има вероятност за 1133 според мен...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 30-12-2013 на 00:15
ivaceda (30-12-2013)
Е, то където 1100, там и 1133.Аз и затова не го пипам напоследък, а и петрола ми създаде доста главоболия последната седмица, та не ми остана възможност много да се занимавам с други инструменти.
Предстои да го видим какви ще ги надроби златцето. Засега съм в изчакване, всъщност имам само 1 идеологическа къса, но тя почти не се брои. Мъгливо ми е на големите тайм-фреймове и засега си кротувам.
При всички положения ще се радвам да ни навестяваш в тая тема.
----------
Така или иначе има вероятност за 1133 според мен...
Обаче на 1100 е 50% фибо на седмична, затова така го мисля.
Но може и повече да пада.
Това с фибото е много относително, зависи откъде-докъде си го пуснала. На мен на седмично-месечна 50% ми се пада на 1083 според данните, с които разполагам, а някои пък биха казали, че не разполагам с достатъчно исторически данни.
Както и да е - 1133 за down trend мисля че е реална първа цел.
Аз така или иначе май ще изчакам края на месеца при златото - има само 1-2 дни дотогава и от новата година/месец, живот и здраве, ще гледам настроенията на пазара.
Успех на всички нощни трейдъри, аз мисля засега да не се затормозявам с нощни смени.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 30-12-2013 на 00:47
ivaceda (30-12-2013)
А, и аз съм зрителка тук.Това с фибото е много относително, зависи откъде-докъде си го пуснала. На мен на седмично-месечна 50% ми се пада на 1083 според данните, с които разполагам, а някои пък биха казали, че не разполагам с достатъчно исторически данни.
Както и да е - 1133 за down trend мисля че е реална първа цел.
Аз така или иначе май ще изчакам края на месеца при златото - има само 1-2 дни дотогава и от новата година/месец, живот и здраве, ще гледам настроенията на пазара.
Успех на всички нощни трейдъри, аз мисля засега да не се затормозявам с нощни смени.
Иначе скъсих Д/Й току-що.
За Д/Й определено имаш шанс за къса, поне кратковременна корекция ще прави. Обаче виждам някакъв флаг/вимпел на седмична, който хич не ми харесва за късите - чак до 111 може да откара гадината/лудата яна в по-дългосрочен план.