Тоя рейндж докога ше продължава![]()
Тоя рейндж докога ше продължава![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
закеркенечи се пак .... нагоре нямаше сила да дръпне миналата седмица, сега надолу не дръпна и пак нагоре опит трябва .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Една минимална къса от мен от 1252 очаквам пазара да златю да върне до 1247 поне преди да тръгне нагоре ако не 3 долара курбан правя в името на синовете на великата мечка.Аз казах ХАУ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря за здравните съвети.Стопа е на 6 долара от входа, като не го мързи и не е заледено, да ходи да го взима пазараМоже после да го скъся, да му подлея вода да замръзне и да го хързулна надолу. Да вържем някоя стинка и да се изпъчим малко
А относно твоите сополе и тимпиратура, слушай дъртото какво прави. Всяка вечер едно чесънче, ама задължително. Сутрин и вечер саморъчно приготвена клеева тинктура (домашна ракия с надробен вътре пчелен клей, а не оная купешката фантасмагория) по 5 гр......повтарям 5 гр. И сутрин преди излизане и обществени контакти и дейности, с маленкото пръстенце на лявата ръка си обтриваш носната лигавица също с домашна ракийка. И деду го не лови грип тая зима изобщо и му е весело постоянно, да чукна на кратуна
Само не разбрах как така в грамове клеевата тинктура, не трябва ли да е в мл? Аз иначе редовно си дъвча клей при нужда (като дъвка) и също има много добър ефект. Но за ракиената тинктура съм чувала чудеса.
(само дето ме мързи да си я направя)
Аз пък да ти отвърна с нещо също много полезно, но като цяло за здравето и състоянието - това чесънче може да се добави към пържени домати, може да има и други съставки, но доматите са важни в случая - в тях се съдържа едно вещество ликопен, което при топлинна обработка се увеличава многократно. Ако искаш щракни в търсачката "ликопен" да се светнеш повече, да не отклонявам прекалено темата тук със здравни лекции![]()
Последна редакция от Eli2356 : 04-02-2014 на 14:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А тук ми стана любопитно за доматите. Ама щом се нуждаят от топлинна интервенция, може ли да не са пържени,а ......печени да речем. Че пържено от години избягвам и олиото също. С една 1л бутилка у дома изкарваме (е аз и жена ми, щото малкия е на зехтин) 3 месеца и отгоре. Пък и в зехтин не обичам да пържа, че зехтина ми е много гаден на вкус и аромат. Та ако си ги пекна доматките, файдица ще има ли???Благодаря за здравните съвети.Само не разбрах как така в грамове клеевата тинктура, не трябва ли да е в мл? Аз иначе редовно си дъвча клей при нужда (като дъвка) и също има много добър ефект.
Аз пък да ти отвърна с нещо също много полезно, но като цяло за здравето и състоянието - това чесънче може да се добави към пържени домати, може да има и други съставки, но доматите са важни в случая - в тях се съдържа едно вещество ликопен, което при топлинна обработка се увеличава многократно. Ако искаш щракни в търсачката "ликопен" да се светнеш повече, да не отклонявам прекалено темата тук със здравни лекции![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Щом е топлинна обработка би трябвало да става, със сигурност е по-добре от сурови. Става също така под формата на лютеница и кетчуп (ако не е с много вредни добавки). Аз го изпробвах няколко пъти и съм много доволна от резултата, имам чувството че действа моментално. И вече съм се заредила с няколко кила домати.![]()
Същото това вещество ликопен между другото се съдържа в създадено от британски учени "хапче за вечна младост", така че, "деду", мож да не останеш за дълго такъв, ако го консумираш редовноИ да не забравиш да пратиш снимка да ти се порадваме
---------
Може да игнорираш последния абзац - пак нещо ме избива на простотииИначе другото си е така. То при тая скука на пазара на кво друго да ме избива...
Рекох си да потъргувам днес, че напоследък почти забравих как се търгува, пък то.... скукаааа![]()
Последна редакция от Eli2356 : 04-02-2014 на 14:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
D-12 (04-02-2014)
Ще имаТа ако си ги пекна доматките, файдица ще има ли???,
може и сварени да ги ползваш , от буркан![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb