Късо късо. Май и аз ще дрема тая вечер, пред платформата. Кофтиииии, неще да си иде надолу. Пуснал съм и аз от 1240.36. Много ме е яд че бех на работа. Чака това от понеделник. 1200 лимит стоп на 1245.
Късо късо. Май и аз ще дрема тая вечер, пред платформата. Кофтиииии, неще да си иде надолу. Пуснал съм и аз от 1240.36. Много ме е яд че бех на работа. Чака това от понеделник. 1200 лимит стоп на 1245.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Хайде стига - до вчера възходящ тренд, сега виж на каква силна подкрепа сме, хайде да не очакваме чудеса за надолу... оттук натам - или нагоре пак (с евентуален спад до 1228 преди това) или надолу. (малко по-вероятно второто)
Моите лимити бяха на 1238 за по-сигурно, ако бях пред платформата можеше и да ги преместя малко надолу, но... и на това съм доволна.
----------------
Я, превели са бонуса![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
1228 сие добър таргет също. Мен ме устройва и до там ако стигне. Ще го мисля после. За сега почивка.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз съм дълъг вече от 1239.80. Ще видим до утре сутрин дали ще даде лимита на 1244......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Глава с рамена на М15 ли виждаш или друго имаш в предвид за този лимит?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако ще прави ново дъно би трябвало да се качи още повече. За сега не бих търгувал златото на дневна, по-скоро интрадей сделки с тренда за деня.Хайде стига - до вчера възходящ тренд, сега виж на каква силна подкрепа сме, хайде да не очакваме чудеса за надолу... оттук натам - или нагоре пак (с евентуален спад до 1228 преди това) или надолу. (малко по-вероятно второто)
Моите лимити бяха на 1238 за по-сигурно, ако бях пред платформата можеше и да ги преместя малко надолу, но... и на това съм доволна.
----------------
Я, превели са бонуса
за мен златото замианва надолу до 1212 минимум (днеска ,утре)ако пробие 1212 замианва надолу ако не ,то ще помъчи да формира нещо като глава с рамене .през ноща е паднал австралиеца а аз напоследак вийдам някакво движение в пакет със златото,едното като тругне на някаде и другото го последва.
Цената е стигнала до 1239.71, а лимита ми беше на 1239.90.........Тоя месец за втори път ми се случва подобна трагедия
![]()
Е това се е случвало и ще продължава да се случва не само на теб, а и на мен и на повечето които търгуватТака,че преглъщаме и пак напред
Американците явно ще раздвижат пазара като излязат
Ами аз търгувам по ценовото движение...след бичия спайк на М30 има бичи канал, началото на който обикновено е тествано, а и една друга съпротива има ама трябва с картинки да я обяснявам, а сега бачкам и ми е трудно....всичко е от Ал Брукс което ползвам....