само за някой шиш кебап требе да съ внимава дан стане много под 1,2... че има бая долни копИленца измежду брокерите кът че ли![]()
![]()
![]()
само за някой шиш кебап требе да съ внимава дан стане много под 1,2... че има бая долни копИленца измежду брокерите кът че ли![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Skp (29-12-2013)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
18 в момента, но ще свалям и аз на 9. .........................
Двупосочен ме е страх, че влизам с голям обем. Практически 250-300-400 точки фалит 1.1980. Сметката е бонусарка.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Skp (29-12-2013)
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Аз затова всичко тегля.
Не можеш си представи колко пара ми подариха сега последните 40 дни.
Ако тресне, тресне, 6 пъти бонуса съм дръпнал. А са ми обещали още 9 месеца да не пипат нивото.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всеки е занулявал или е бил на предела да занули в началото. Най добре да занулиш няколо демо акаунта с тестване, отколкото да зануляваш реални сметки. Поне така направих аз пъривят път когато реших да се занимавам. Тогава гледах само баровете и се чудех кое какво е![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
е ти пък не с рога....по-леко го карай .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."