аз пък го чакам да се срине до 1,2000 и тогава ще се включа в играта.. до тогава ще са пропуснати ползи..
аз пък го чакам да се срине до 1,2000 и тогава ще се включа в играта.. до тогава ще са пропуснати ползи..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Вървят слухове, че ако еврото се оскъпи до 1.40 трайно швейцарците ще търсят нов ПОД на 1.25. За да не си убиват износа, че той ги крепи на 3% безработица.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Skp (29-12-2013)
Звучи логично и сигурно ще го направят...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами това е единия сценарий, достигна до низходящата тренд линия на седмична, сега или ще се отблъсне и ще обърне надолу или ще пробие нагоре ......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то таз линия не я ли прескочи преди бая време още![]()
![]()
![]()
ил на мене само тъй ми съ струва
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Вървят слухове, че ако еврото се оскъпи до 1.40 трайно швейцарците ще търсят нов ПОД на 1.25. За да не си убиват износа, че той ги крепи на 3% безработица.
Аз за тази статия мисля:
http://www.forexlive.com/blog/2013/1...ieves-in-2014/
Absfresh (29-12-2013)
Определено ще го направят това. 3% безработица е перфектно. Със сигурност, ще натискат да задържат тази стойност. 1.25 звучи даже доста обещаващо ако се случи това.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
туй 3 процента... дъл е реалнонъл ужким нормалното ниво на безработица било към 4
демек само бременни, мами, инвалиди и доброволно неработещи да не работят
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега се зачетох, Вайдман се е изказал еврокризата. Може и да се "огапим" довечера.![]()
ем то след малко требе да си обади ... у традингчартс май от 7-8 вечерта почваха котировките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skp (29-12-2013)