Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз го писах, не ми е тайно, но иска донастройки, че е и мартингейл и ако ги няма може ти потроши акаунта, затова не го давам.
Но напиши grid expert mql2 и ще ти даде доста резултати на стандартния .
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
GGBG (29-12-2013)
И защо?
Кефи те да нямаш с какво да търгуваш.
Пробвай експериментално този месец да си намислиш позицията предварително със стоп и лимит и да влезеш с 10% от сметката. И не я бараш, нищо, че ти изглежда, че обръща.
Поне това, което си писал ми се струва, че много се въртиш в спреда и допускаш новобрански грешки.
Как сте агънца???
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Как мислиш да се научиш да търгуваш, като не търгуваш.
Имаш сметка, скочиш със всичко, нямаш сметка след 1-2-3-4 сделки, после 25 дена нямаш сметка.
Ясно е, че със 100 долара няма да забогатееш, по-добре се научи, влизай много кротко, но направи 20-30-100 отигравания за месеца, в зависимост от стила ти и така след 40-50 месеца донапасване ще можеш да разчиташ на себе си.
Как сте агънца???
звездоброец (29-12-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
трябва да се запозная с някой шеф на централна банка да ми казва как ще вървят валутите![]()
Аз съм пуснал едно, на същата двойка. Клетка 5 пипа. Таргет 6 пипа. До тук добре се представя. Над 1.23 ще го пусна двупосочен. Ти към каква клетка си се ориентирал?
Ти да не мислиш,че и той знае на къде ще вървят,особенно ако е някой номенклатурен кадър.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes