За комисионните съм наясно
Дай направо и картинка или скрийншот.
За комисионните съм наясно
Дай направо и картинка или скрийншот.
2. Довършителни движения
Знаеш, че пазара се среми към нивата си. Ако има тренд линия на 15 пипа от текущия пазар, по-вероятно е да иде до нея и да спре/забави/обърне/ускори, отколкото да си промени поведението на текущо ниво.
Търсиш пробив на волата. Аз съм задал в експерта да ми сигнализира на пробив на четири едночасови воли на еврото, в момента 25 пипа. Ако текущия 1 часов бар или предходния са над 25 пипа (преди празниците беше 28, сега не съм на основния комп след вчера да видя) ми дава сигнал за довършителни.
Как ги отигравам, чакам връщане, примерно пробива нагоре, прави 30 пипа, чакам връщане, ако има някоя локална съпротива, която се е превърнала в подкрепа идеално, ако не го чакам да влезе обратно в бб на 5 м. Болинджъра е реално квадратичното отклонение на волата за даден брой периоди назад. Като тръгне пробива нагоре издува бб дори и на 1 час, ако не е рязък ретрейс на предходно движение (тогава важи друго правило), после леко като върне и влиза обратно в стената на бб на 5м, често се случва да е на подкрепа (статични хоризонтални подкрепи или бита тренд линия), дебна го леко да разшири спреда или да даде сетъпче по 1, за възобновяване на тренда и влизам с цел 80% от върналото. Примерно, прави 30, връща 10, влизам, цел 8 от дъното, реално 6 за мене.
Ползвам модела за 5м затварящ контра бар. Примерно издува пак нагоре прави 50 точки да кажем, връща и прави затварящ 5м червен бар, на следващия влизам с цел тест на върха.
Пак имам максимално допустима загуба, но тука на 2-3 пипа загуба не затварям, защото действа силата на тренда, ако зацикли на минус 5-6 вече се махам под локално дънце на чакащ стоп.
----------
Не мога, нямам мишка, че съм на едно малко лап топче и абсурд да начертая и 1 черта, понеделник по-другата седмица чак ще мога да рисувам.
----------
3. Нисколиквиден рейндж, особенно го харесвам след някакъв тренд през деня. Пак приемам, че е нагоре, прави ден на 130% + средно дневната вола, вечерта след изтичането на новините и само на американци започвам , бай на 23% връщане, сел на тест на върха, стопове извън рейнджа, цели по 3-5 пипа.
Долар/канадец през деня, долар/йена през деня, евро/долар вечерта, евро/франк над бариерата.
Общо взето това са ми постановките.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ще ти припомня по -другата седмица тогава
Сега ще разгледам това което си написал
----------
Не разбирам този защо се оплаква обачеНо звучи интересно.
alf (28-12-2013)
всичко е относително.........и горното не е валидно......мен не могат ме излъжат така лесно
последно стоп съм давал началото на ноември , и те са хитри ама и аз не съм будала да незнам какви са ги намислили в 90% от нивата по Н4
всичко могат да манипулират , но естествения цикъл на икономиката растеж-рецесия-растеж и преход от едното към другото не могат, никой не може да манипулира цикъла на раждане-живот -смърт няма мърдане от него, така и във форекса когато икономиката на еврозоната е започнала ход към растеж тренда ще е бичи няма как и това никой не може да го манипулира ако ще хоро да играе
както казва Лари Самърс законите в икономиката са като законите във физиката, няма мърдане от тях
пазара не се движи по природни /естествени/ закони.........., които са ни заложени в базата данни от еволюцията......../опита/
пазара е място където се блъскат предимно човешки страсти..........
произвеждат се огромни количества емоции........
и като резултат.......се получава пазарната крива..........
оказва се обаче ,че тя е много по- грозна.......и несъвършенна........../
защото е рожба на страстите/
от очакваната.....И базата данни от еволюцията отказва/няма как/ да я разпознае,.............!!!
следва марджинкола............![]()
Последна редакция от alf : 28-12-2013 на 15:00
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
alf,
Лари Самърс където го готвеха за шеф на ФЕД, но бабата нещо го изигра, го е казал много добре, законите във икономиката са като законите във физиката
след рецесия следва растеж и това не може да бъде променено при никакви обстоятелства и манипулации![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absa чадо,
ква е КИРИЯТА от тва блъскане
по стотици стандартни лотове
изразено в стинки???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
НЕМА СЛУШАШ ТИЯ ДЕТО БАБИТЕ ГИ ИЗИГРАВАТ,,,,![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
не може да се прескачат икономическите цикли , от как свят съществува се редуват два основни цикъла на рецесия и растеж и един преходен между двата както от първия към втория така и от втория към първия
поне на планетата земя е така, на другите планети може да е само един цикъл![]()
И според теб сега Щатите в кой цикъл са,или при тях разстежа свърши и идва пак рецесията.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes