Мммммммммм, чудесно лимит на 3809 на дългите от вчера.
На 3818 ще скъсявам, даже с лимит, стоп 3848, цел 3715
Мммммммммм, чудесно лимит на 3809 на дългите от вчера.
На 3818 ще скъсявам, даже с лимит, стоп 3848, цел 3715
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса чадо,
изчакай поне до 1,38277, че РЕДА да наБЛАЖИ малко!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не чакам, къс съм вече от 1.38188, съпротивата ми е на 3821 и си мисля, че няма да я мине.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ко каза ?КО ?
![]()
![]()
Кат си скрънза, зимай една маркова шайга от тез - http://www.vtoraupotreba.com/ за 150 лв и си решаваш проблема. Много са ТИХИ и не дрънкат и бучат вентилаторите и хардовете. Баба МЕЦА взима от тез и като се задръсти с прах или като изгърми харда, просто си взима по-нова щайга пак за 150 лвИначе един само нов хард е 100-чка минимум
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Могат ли сега да излязат лоши данни и да тръгне на долу вече еврото,всички очакват добри данни уж
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ехххх БАБО МЕЦОООО,,,,,,поне не се хвали с тая ВТОРА употреба!!!!
А РЕДА помисли, че си е купила БАБА МЕЦА няква яка ТУПАЛКА,
че дълго време ФЕЙДВАШЕ успешно!!!!)
Тез компове марковите са много добри, но доста старички.![]()
Абсолютно НЕколегиално поведение
ти нали взема от вчерашните дълги - сега можеше да оставиш и малко за нас ............ и с твоите обеми ... ниЙ с Реда хич не моЙм да те преборим![]()
Безплатен обяд няма!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз съм вече вън, с 1:1 .
Безплатен обяд няма!