Искаш да кажеш, че да забравя за четивата, щото ще стане конспирация на пазара между големите.Високочестотната търговия направо ебава майката на всякакви пазарни зависимости.
Дори и тука сме го коментирали преди месеци.
Вече няма плавни движения, има тик, удар до екстремум и вакум циклене отдолу.
Цели дялове от техническата търговия са вече невалидни.
Пазара все повече ще става надлъгване с акулите и предполагане за бъдещи нива, а не техническа търговия.
поне да не си губя времето в четене ами да пиша коментари![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Просто ще трябва да се вдигат фреймовете. .................................................. ...
----------
http://www.investor.bg/bulgaria-on-a...empove,164085/
Много се радвам на такива новини, дано им се задълбочи кризата , та да спрат да протягат ръчички към чужди интереси.
Само САЩ да спре да ги подкрепя и да им изкупува дълга. Едни нива от 12% лихва ми звучат прекрасно, така Турция да съществува за да плаща на кредитори.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
alf (28-12-2013)
мен не могат ме излъжат така лесноВисокочестотната търговия направо ебава майката на всякакви пазарни зависимости.
Дори и тука сме го коментирали преди месеци.
Вече няма плавни движения, има тик, удар до екстремум и вакум циклене отдолу.
Цели дялове от техническата търговия са вече невалидни.
Пазара все повече ще става надлъгване с акулите и предполагане за бъдещи нива, а не техническа търговия.
последно стоп съм давал началото на ноември , и те са хитри ама и аз не съм будала да незнам какви са ги намислили в 90% от нивата по Н4
всичко могат да манипулират , но естествения цикъл на икономиката растеж-рецесия-растеж и преход от едното към другото не могат, никой не може да манипулира цикъла на раждане-живот -смърт няма мърдане от него, така и във форекса когато икономиката на еврозоната е започнала ход към растеж тренда ще е бичи няма как и това никой не може да го манипулира ако ще хоро да играе
както казва Лари Самърс законите в икономиката са като законите във физиката, няма мърдане от тях![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом турците ще си патят аз винаги се раздвам.Просто ще трябва да се вдигат фреймовете. .................................................. ...
----------
http://www.investor.bg/bulgaria-on-a...empove,164085/
Много се радвам на такива новини, дано им се задълбочи кризата , та да спрат да протягат ръчички към чужди интереси.
Само САЩ да спре да ги подкрепя и да им изкупува дълга. Едни нива от 12% лихва ми звучат прекрасно, така Турция да съществува за да плаща на кредитори.
Много беха взели да си показват зъбите и се мислеха за големи.
Както казваш дано кризата се задълбочи, дано и преврат да стане даже.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Бе не е толкоз елементарно!!!
Нали знаеш кво казва народа по
повод когато БАБА МЕЦА обикаляла
в чуждия двор???)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А дано, ама надали, ердоган се разправи с генералите още преди няколко години, в момента пак тече сериозна чистка на противниците му, шанса е в следващите избори.
Абсе, обясни как ги правеше по супер много сделки на ден. Какъв беше принципа на отваряне/затваряне ? Какво гледаше, как процедираше ?
Не знам. От доста време се чудя и търся информация как се правят много сделки на ден, но както и да гледам, дори на м1, повече от 5-10 сигнала и то при хубава сесия, не мога да измъдря.
Та затова сега питам как става това.
Трябва да жертваш сигнали.
Първо уговорката за задължителен стоп, примерно на две едночасови воли.
ПРИЕМАМ, ЧЕ ПАЗАРА ИМА РЕЙНДЖОВ ХАРАКТЕР В 90% ОТ ВРЕМЕТО НА 1,5,15 МИН.
Аз въртя оборот при няколко ситуации
1. Тест на ниво, правиш малки контрички. Примерно тренд линия, пазара отива на импулс до нея, да кажем, че върви нагоре, пипва я , сел, не се лакомиш, прибираш до 2 спреда, примерно 2 до 3 пипа, втори тест, чакаш микро връхче, пак контричка, зацикля, пак тест на върха пак контра. Може да си сложиш едно болиджърче на 1м, като ти изравни на тест на стената пак контра. ТРБЯВА ДА СИ НАЯСНО С КАЛЕНДАРА, НИКОГА НЕ КОНТРИШ 3-4 МИН ПРЕДИ И СЛЕД НОВИНА
Аз съм си изградил следната методика за идентифициране на самия клик. Гледам тиковата на джава трейдъра на дукас. Пазара се движи на около 0.2-0.4 пипа спред, стига до нивото. Аска го пипва, ако качваме, а бида леко се разширява надолу, примерно спреда става 0.6, веднага селвам. Никога не се лакомиш, видиш ли тик в твоя полза прибираш, прескочи ли те трябва да имаш макс загуба, предварително заложена, зациклили ти на загуба прибираш загубата. Не препоръчвам да държиш загуби по-големи от 3-4 пипа, прибери я пак ще влезеш.
На Дукас влизаш на 18 долара на милион комисион при 50 милиона оборот или 500 лота. Важно е да знаеш, че вземат комисион на отваряне и на затваряне. Реално комисиона ти ирдва 0.36 пипа при 250 раунд стандартни лота, защото отварянето го брои и затварянето го брои в оборота. Горе долу по 15 раунд лота на ден ти трябват.
След малко ще продължа с останалите моделчета за влизане и излизане
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?