Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Fafa (23-12-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (23-12-2013)
Абса имаш ли наблюдение колко процента
му е шанса да излезне това като сетъп????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Достатъчно голям да му влизам всеки път ако ми се появи първите 3 часа от началото на ликвидна сесия. Някой друг път ме е дънило на здрава новина, но като има такива си го знаем и не влизаме. Примерно нфп.
Как сте агънца???
охо и мен ли там при кокошките ме сложихте бре корифеи?
Даже и на хабер си немам какво е станало..
ама пък що се учудвате в бг форумите това е нещо обичайно
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Един шоп се явява на изпит по английски. Изпитващият го пита:
- Как е на английски "ела тук"?
- Come here, отговорил шопът!
Изпитващият го погледнал с изненада и му задал втори въпрос:
- А как е "отиди там"?
Шопът мислил, мислил и накрая казал:
- Е па че идем там и че му кажем - come here!
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (23-12-2013)
Що пък трябва и хабер да си имам
Гледах там сеир, напъвахте се заедно с комунистката срещу Фафчето, но прецених, че няма нужда от помощ и сама се справи
----------
Ти пък ко се праиш на ударен? Типичен рейндж тайм/прайс брейк аут. То има 100 системи базирани на подобна конфигурация.
Как сте агънца???
Fafa (23-12-2013)
Ами кажете сега какво да направя , като ми е по-приятно да си говаря с вас! И като попитам , ми обяснявате, и се шегуваме, и ми се карате, когато съм в грешната посока!
Нека ме нападат!
Ама имам обяснение защо!![]()
Absfresh (23-12-2013)