Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (18-12-2013)
To на КУЧАЦИ лекуват ли зъбите бря????
РЕДА вече за трети ден.Та упоики.
Та днеска не можеха да напълнят каналите,
че кървят. Та утре пак. А сега ме пуска
упоиката и за сефте взе да ме боли.
Ще наБУЗЯ РАкиня и ще си полегна.
++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСЬО не знам накъде бре.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (18-12-2013)
я мислим да изчакаме довечера с ракията.....досеги се плюмча кат олигофрен....и ме е страх да апна да не взема си сдъвча езика без да усетя.....To на КУЧАЦИ лекуват ли зъбите бря????
РЕДА вече за трети ден.Та упоики.
Та днеска не можеха да напълнят каналите,
че кървят. Та утре пак. А сега ме пуска
упоиката и за сефте взе да ме боли.
Ще наБУЗЯ РАкиня и ще си полегна.
++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСЬО не знам накъде бре.![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (18-12-2013), freelancer (18-12-2013)
Реде, кажи де?
Виж миналия път как знаеше!,
JaY_Z (18-12-2013)
ВЪПРОС КЪМ РЕДА И ФИЦКАТА АКО Е УДОБНО???
МИСЛЯ ЧЕ ПРИ/ДО/ 3778 ЩЕ ГО РАЗПРОДАДАТ ОТНОВО...............
ВИЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ТАКВОЗ НЯЩО.......![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E