и аз взех че накупих най-сетне да видим![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,
и аз взех че накупих най-сетне да видим![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Ще взема да избягам на 3548, да има някой друг пип , пък после ще търся нов сигнал.
Дано не слезе все пак.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изчакай поне ново връхче
Единствено ме притеснява евентуална корелация с евро/йена
----------
Ми то опечено ще е около 800гр, като махнем коста останало 1/2 килце![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Дизертьор!
Или искаш да разбиеш каръка?
----------
И като го споделиш с мен! Тъкмо ще ти стане идеална порцията!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако дойде ново, може и повече да даде, но много нарастна позицията, та стоп под 1м на 35485 последно и квото дойде.
Как ми се дояде и на мене агнешко бутче, спиковано с чесънче на фурна.
Фицкаааааааааааааа, сега къде ще търся да го...............
----------
Фафле, вие прибрахте по 20-30 точки, аз стискам още и нищо не съм прибрал, само добавях, че последните добавки на 3555 и ще ми дойдат губещи.
Нали знаеш как се губи яко като си с добавки и обърне на фейк.
Как сте агънца???
Fafa (26-11-2013)
фицката (26-11-2013)
Притеснява ме малко стопа ти, че е в нищото
Идвай тука, при мойте ора ше го изядем заедно![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (26-11-2013)
драгата (26-11-2013)
Биткойните днес ще строшат 1000 долара. ................................................
Как сте агънца???