Добро утро![]()
REDA,
как КО ... , почивка !!!
----------
-------------------- --------------------
Ето това за начало
http://www.megamas.com/resources/1/d...coffee_tea.jpg
Добро утро![]()
REDA,
как КО ... , почивка !!!
----------
-------------------- --------------------
Ето това за начало
http://www.megamas.com/resources/1/d...coffee_tea.jpg
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (22-12-2013)
Добрю ютрю REDA, и на всичкото съсели, талибани, джадай, меринджей и извънземни.
Ако някой се е маскирал като подвижно храстче, да си признае.
Значи днеска па щъ бичим айляк.
Ако някой има друга идея, да си признава с време.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
REDA (22-12-2013)
Добрутроооо
Неска пръв зимен ден - па то се едно е Пролет
Удри Раичооооо)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absa де да беше толкоз просто.Тия зъболекарите са МРЪСНИ ПЕДЕРИ ВСИЧКИТЕ.
Трябва лекари и зъболекари да са 100% държавни СУПЕР СКЪПО ПЛАТЕНИ СЛУЖИТЕЛИ.
Държавата ги учи 6-7 години, после специализират пак в същата държава за държавна сметка още 3 години.
Инвестират в едно кабинетче няма и 20к и се почва стриганието.
Ама няма кой да мисли.
То ей го неква никуму не нужна Здравна Каса.
Седят някви там незнайно защо. По закон са
2 500 души, а разправят, че били станали 5 000.
С неясна функционалност и задължения,
но харчат едни 70 000 000-100 000 000 лефа
само за техните си заплати, а пълната им
издръжка кои я знай каква е. Та едно време
преди 1989г. цялото здравно минестерсто
като са били сигур около 150 чиляка с 2-3 ЖИГУЛИ
как е вървяла системата а???? Пък сега дали тва
същото министерство не са 2 000-3 000 чиляка???
На първо време требе да се раздели държавното
от частното!!! Това е най-лесното. Които доктор
работи на държавно да няма право на частен кабинет.
Или едното или другото за да няма преливане!!!)
Не се бях замислял за това, но си е точно такаТия зъболекарите са МРЪСНИ ПЕДЕРИ ВСИЧКИТЕ.
Трябва лекари и зъболекари да са 100% държавни СУПЕР СКЪПО ПЛАТЕНИ СЛУЖИТЕЛИ.
Държавата ги учи 6-7 години, после специализират пак в същата държава за държавна сметка още 3 години.
Инвестират в едно кабинетче няма и 20к и се почва стриганието.
Ама няма кой да мисли................................................... .................................................. .................................................. .......................
РЕДА,то тогава доктор няма да остане,всичко ще хукне по чужбината да работи,че и ги търсят там.
Най-лесно е да се направят частни здравни каси. Те се опитаха, но им резнаха крилцата.Absa де да беше толкоз просто.
То ей го неква никуму не нужна Здравна Каса.
Седят някви там незнайно защо. По закон са
2 500 души, а разправят, че били станали 5 000.
С неясна функционалност и задължения,
но харчат едни 70 000 000-100 000 000 лефа
само за техните си заплати, а пълната им
издръжка кои я знай каква е. Та едно време
преди 1989г. цялото здравно минестерсто
като са били сигур около 150 чиляка с 2-3 ЖИГУЛИ
как е вървяла системата а???? Пък сега дали тва
същото министерство не са 2 000-3 000 чиляка???
На първо време требе да се раздели държавното
от частното!!! Това е най-лесното. Които доктор
работи на държавно да няма право на частен кабинет.
Или едното или другото за да няма преливане!!!)
С лични партиди, с капиталово натрупване и застрахователен елемент.
Като почнат частниците да си гледат интереса няма да има източвания, които сега са чудовищни.
Уж болен на легло в болница, касата плаща, болните дома.
Или трябва да се появи някой кадърен мераклия да реформира сектора СЕГА или след 3 години ще се наложи отново, само дето тогава ще има само частни болници и пирогов. Останалото гробница.
Идеалния пример е с жена ми. Забременя, търсим добра лекарка от познати. Тя работи в Шейново, но ни препраща на частния си кабинет. Бам 600. Не се оплаквам, получихме страхотно обслужване, а и го покри застраховката, после раждане, същата лекарка изражда в държавното Шейново и частна клиника. Разбира се, отиваме в частната, бам още 2500 лева. Не се оплаквам, по-добро от хотел, стаята лукс, собствена баня, тв, интернет, операционната модерна на макс, готин, мил и отзивчив персонал. Застраховката и това покри.
Познай защо не напуска Шейново същата лекарка, простичко е, дърпа си клиенти там, а то като във всяка професия клиентите са най-важни. Но пък няма мотивация да развива Шейново. А то точно лекарите трябва да дърпат едно болнично заведение нагоре. Все едно държавата ще и проблем да купи най-модерното обурудване за голяма болница, не е, дори милион не струва. Щом тя си го е купила за собствения кабинет. Но там се ходи да трупаме контакти и да си ги теглим на частно.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Даже и е в неин интерес Шейново да затъва,но да продължава да работи.
Те това и аз го искам. А тези партиди да могат да се онаследяват.
И в пенсионните фондове да е същото.
И ако реша да продам някой излишен наследствен имот, и хакна мънгизите там. Да мога да се пенсионирам и на 40!! Аз съм доста по-дрът де. Но говоря по принцип.
![]()