В София също ми се струва, че са изгладнели яко.
Конкуренцията е огромна. Сигур има няколко
хиляди ЗАБАРИ и не им е лесно, че си е скъпо,
а ХОРАТА немат много кинти.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добър вечер!
Как сме?
Аз доволна,.......сто кила работа свърших, която отлагах от седмица!
Дентист темата още ли е актуална?!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Актуална е
И аз тез дни ще ходя за две пломби, а после и за коронка на друг зъб.
Заради предишната ми зъболекарка ще правя коронка сега.
На другият зъб пломбата и нея не я направи както трябва и нея пломба трябва да оправям.
----------
Хората може да нямат, но зъболекарите взимат мощно![]()
КинО (21-12-2013)
Ей , това да не е заразно?
Нещо по домова книга я подкарахте!
Оооо гледам Фицката баници снощи правил?!
Поне почерпи ли или само показа и дръпна тавата?
Реда супа с чесън ще хапне......Редеее , бира върви ли на тази супичка?
Днес събота!![]()
A бе щом може си купи нов Сузуку Булевард за 15к еуро, значи доста му влизат в кабинета и не взима по 20лв на пломба
Все пак човека не е учил 6 години, за да изкарва колко един зидар, нали така ?!
Да ви кажа и материалите са им доста скъпи! И повечето ги купуват в евра, та и с това се оправдават най-често! Но си е и факт!
Тия зъболекарите са МРЪСНИ ПЕДЕРИ ВСИЧКИТЕ.
Трябва лекари и зъболекари да са 100% държавни СУПЕР СКЪПО ПЛАТЕНИ СЛУЖИТЕЛИ.
Държавата ги учи 6-7 години, после специализират пак в същата държава за държавна сметка още 3 години.
Инвестират в едно кабинетче няма и 20к и се почва стриганието.
Ама няма кой да мисли.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
jivko78 (22-12-2013)
Е значе Дизела е виновен ....
Тои за скъпо евро вика, язе съм за доларЯ)
----------
Абса, сложна е материятаТия зъболекарите са МРЪСНИ ПЕДЕРИ ВСИЧКИТЕ.
Трябва лекари и зъболекари да са 100% държавни СУПЕР СКЪПО ПЛАТЕНИ СЛУЖИТЕЛИ.
Държавата ги учи 6-7 години, после специализират пак в същата държава за държавна сметка още 3 години.
Инвестират в едно кабинетче няма и 20к и се почва стриганието.
Ама няма кой да мисли.
Преди години ходих в една клиника - позната работеше там, и клиниката работеше със ЗК ....
Махане на стара пломба - платено... подготовка за пломба - платено ... имаше и асистинтка дето ми попиваше ......
И накрая тряаше да плащам .... 100 -тина лева.... а идеята беше по каса да се мине
Та идеята е да няма монопол - че монопола, такива ги ражда![]()
Не е сложна човек.
Едно нещо е ценно само ако го има някой, а го няма друг. Ако всички го имат, то е даденост.
7 милиона калпака с по 1 развалящ се зъб средно на година. Не е интеграл , деба да го мъчим. Предимно труд, с изградени качества в следствие на държавно образование.
10 лева на калпак на месец за зъби и перфектна услуга за всички.
Обществено полезна дейсност наравно с безплатното и задължително основно.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?