Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизеле,пак четеш като дявола евангелието...............тези лоши кредити се изкупуват на максимум 20% или възможно по-ниско,така че реално от тези около 80 млрд евентуално биха се взели 12-15 което е капка в морето.По важно е това,че след една такава продажба банките ще се освободят от тези пасиви в балансите си.Къде видя,че сашковците продават долари за да купуват евро активи.Това е чисто спекулантски бизнес и съвсем не е в такива размери,че да повлияе толкова на курса на еврото.......http://www.investor.bg/po-sveta/453/...rediti,164109/
Абса виж ко става по юропето
сашовци продават долари, купуват евра за да си купят еффтини активи от бамките в еврозоната , това е добре за дългите евра дългосрочно
има значителен приток на чужди капитали към еврозоната то е видно от курса на еврото и понижените лихви на еврозоната по дълга последната година
1.5000
masta,
ми как мислиш ще купят активите с долари ли
за да купиш активи в еврозоната задължително минаваш през форекс пазара да си купиш евра ако си в чужбина както е случая със сашовци
чете се как ми е угодно![]()
Ама сумата е много скромна за да разчиташ да повлияе на пазара...........
Дай едно линкче да го разцъкам и аз. Навремето нямаше демо, 10к беше мин за сметка и трябваше анкета да се попълва, да минеш събеседване и т.н. да ти дадат достъп. Та го отебах като опция. От време на време някой е подхвърлял по нещо, но май няма много хора с реален опит, не и по форимите.
Сега ще го поразцъкам и аз.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
A пак ли такъф начина за откриване на сметка там???![]()
При Лондон Капитал минимума са го вдигнали на 20К, но **DD предлагат с минимум 1КДай едно линкче да го разцъкам и аз. Навремето нямаше демо, 10к беше мин за сметка и трябваше анкета да се попълва, да минеш събеседване и т.н. да ти дадат достъп. Та го отебах като опция. От време на време някой е подхвърлял по нещо, но май няма много хора с реален опит, не и по форимите.
Сега ще го поразцъкам и аз.
http://www.**dd.com/mt/en/software/professional/ Power Trader платформата![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН