Явно за него е игращом го прави
......
Явно за него е игращом го прави
......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що ве, що да ги е нямало, ... тука си беше плътно Нафтича през цялото време ...Много зор дава кога "акулите" ги няма![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Щото от средата на ноември имам много по-малко сигнали. Два пъти по-малко от октомври. А декември имам поредни дни без сигнали от самот началото на месеца. Такова нещо се случва много много рядко.
----------
Риска си е % спрямо капитала. Дай друго оправдание![]()
И аз така - 15 сигнала общо, което е доста малко, но пък важното е да работи системата. А иначе колко точно пипса не е важно, важно е към какви стопове се отнасят, не знам защо всички се хвалят с брой пипсове![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Февруари март сигурно ще се оправи. Поне по статистика за '11 '12 '13 е така, а преди това не гледам, че на пазара не му трябваше и новина за да направи 100пипса движение
Обаче пък и толкова слаби декември също не е имало. Освен преди 2008, но сега не е тогава. Сега нали положението било много натопорчено така, че онез периоди с ниската волатилност вече са много по-краткотрайни.
То е нормално декември да е слабо, само празници са.
Ще видим, примерно еврото има всички шансове да даде 400 пипса до края на месеца, което наистина е по-слабо от предишния години, но пък е предоволно като печалба. Вярно по-трудничко е, но нека се каляваме сега пък напред с големите акаунти ще е песен в нормален месец![]()
400 пипа печалба на месец , не мога и на сън да ги хванакамо ли с реална сметка