Че за какво говорим тогава ?![]()
![]()
Не става да кажеш, че ти стигат парите, при положение че дори двегодишният ти доход не стига за 911турбо или SLS
F12 e много красивоОлег, ти сметките от аемгета, си ги обърнал във ферарита![]()
А музиката която създава....разкошна е![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (20-12-2013)
По принцип нямаше да е зле да се карат ама уви.. явно българина няма достатъчно излишни пари или по-скоро ги пръска в безсмислени тъпотии![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ши си земеш стар модел бе , пък и след време ще е по-скъп![]()
![]()
![]()
Не е ли кът почнеш големите суми , на село тъй да ходиш![]()
![]()
Последна редакция от Barabata : 20-12-2013 на 13:46
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Barabata (20-12-2013)
Що да ги депресирамСамо споменавам колко повече разнообразие и щастие ще имат в живота си, когато започнат наистина да изкарват хубавите пари.
Щото то нали щастието е състояние на духа. Само, че кога съм с Ферари, ще е състояние на физиката ми, която ще предава към духа, а не обратното
Пък и какво са няколко десетки хиляди на месец ?
200-300пипа с 10лота и ей ти ги 20-30К $
Стига пазара да не е като последните два месецаМного зор дава кога "акулите" ги няма
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Интересно е да имаш такова , особено у Българията![]()
![]()
много насекоми ще навъдиш
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Детска играЩо да ги депресирамСамо споменавам колко повече разнообразие и щастие ще имат в живота си, когато започнат наистина да изкарват хубавите пари.
Щото то нали щастието е състояние на духа. Само, че кога съм с Ферари, ще е състояние на физиката ми, която ще предава към духа, а не обратното
Пък и какво са няколко десетки хиляди на месец ?
200-300пипа с 10лота и ей ти ги 20-30К $
Стига пазара да не е като последните два месецаМного зор дава кога "акулите" ги няма
-----------------------------------------------------------------------------