Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Ти току- що описа държавата - мечта, но си много прав, когато казваш, че не бива хората да гледат на това, като ЕЛ ДОРАДОДобре е в Канада относно социалната им политика и това, което съм описал не е всичко. Има безброй институции и организации, които помагат при всякакви случаи в живота - търсене на работа, професионално обучение, адаптация на новопристигналите емигранти и т.н.
Здравеопазването - също е ОК - безплатно е, ако имаш канадска здравна карта, въпреки, че понякога се налага доста да се чака за специализирани прегледи или изследвания. В Монреал е може би най-голямия в света детски медицински център - огромно нещо - цял град! Качеството на висшето образование е на много високо ниво - в Монреал е университета MсGill - един от най-добрите в света.
Навсякъде в страната има добре организиран и свравнително евтин обществен транспорт - в отличие от САЩ, например, където има градове, където няма изобщо такъв...
Именно поради гостоприемственността на Канада към емигрантите, не бива да се злоупотребява със социала...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Елена, описвайки по-горното имах предвид социалната политика.
Канада също си има проблеми - някои провинции в повече даже. Като например тази, в която ние живеем - Квебек. Провинцията се управлява от френска националистична партия, която подтиска правата на англо-говорящите, шири се корупция на национална основа - свои фирми, свои хора, свои интереси...
Общо в Канада има проблем с индианските резервати - средища на престъпност, разпространение на дрога и нелегална търговия с алкохоли и цигари.
Пак общо по Канада именно на база добре организираната социална политика, една голяма част от населението живурка без да прилага каквито и да е усилия да внесе някакъв принос за прогреса на страната. Пълни паразити, разбираш ме, какво имам предвид нали..И за огромна жалост, на някои от нашенците именно така също им харесва да живеят...![]()
това е не случайно така .. хората явно искат да просперират ... а не да крадат като тука напримерДобре е в Канада относно социалната им политика и това, което съм описал не е всичко. Има безброй институции и организации, които помагат при всякакви случаи в живота - търсене на работа, професионално обучение, адаптация на новопристигналите емигранти и т.н.
И т. Е. Как моля да стане това, едно правителство, което повечето хора разбират, че работи само и единствено за партията мандатоносител не можем да свалим вече толкова време
----------
Така, така да допълниш картинката, за да добие завършен вид - темата е интересна, даже много, ще я продължим по-късноЕлена, описвайки по-горното имах предвид социалната политика.
Канада също си има проблеми - някои провинции в повече даже. Като например тази, в която ние живеем - Квебек. Провинцията се управлява от френска националистична партия, която подтиска правата на англо-говорящите, шири се корупция на национална основа - свои фирми, свои хора, свои интереси...
Общо в Канада има проблем с индианските резервати - средища на престъпност, разпространение на дрога и нелегална търговия с алкохоли и цигари.
Пак общо по Канада именно на база добре организираната социална политика, една голяма част от населението живурка без да прилага каквито и да е усилия да внесе някакъв принос за прогреса на страната. Пълни паразити, разбираш ме, какво имам предвид нали..И за огромна жалост, на някои от нашенците именно така също им харесва да живеят...
ако не се краде да не се краде , ако се краде ще се краде от всички и до никъде няма да я докараме ... и то така и е тръгнало де .. не казвам че в белите държави не се краде , но не се прави на въпрос явно знаят как да се прикриват ...
Освен ,че знаят как да се прикриват , знаят и как да крадат защото и това си е изкуство .
Добро утро, както казах и преди постепенно нашата страна става нещо, като Афганистан за Е С- слушах Кристалина Георгиева миналата седмица- та тя каза, че щели да налеят пари в икономиката, за да не се усети тяхното нашествие( не я цитирам, а само пиша какво съм разбрала), но аз не съм чула нещо такова да се е случило
----------
Аз мисля, че това е богата страна от гледна точка на ресурсите; малко зная за тяхното население( говоря като пропорция между отделните етноси), но най- вероятно вливане на европейци в техните редици е добре дошло- доколкото знам не е лесно да стигнеш до Канада, т. е. има известна селекция
----------
Това е въпрос на възпитание, манталитет както искаш така го кажи, но за България мисля, че трябва да се сменят поне три поколения, за да можем да се надяваме, че ще има хора с не така изкривено самосъзнание