Фафлееееее лягам да поспим, че се спуках от ходене днес....тиииии.....ше додиш ли
С останалата паплач че се видим по тъмно....палете сигнални огнъове![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
alf (18-12-2013)
Да спим ли да дойда?
Отивай почивай! Къде обикаля? Направи ли снимки на крайбрежието за мен спешъл? Или не ти дойде на ума ....за мен?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хмммммммммммммм,,,,,,,,
Мен ма отпусна след час.
Явно при теб са некви специални КУЧАКски!!!
РЕДА като се върна извади тавата от ХУРНАТА
със свински ДЖОЛАН и кисело ЗЕЛЬИ и сЪ НАПЛЮЩЯ!!!
Ся си е сипнал 50 грама РАкиня и ще полегне,
за да може по FOMC-са евентуално некоя стинка да гепи!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти вземи, ама и нас подскажи!Хмммммммммммммм,,,,,,,,
Мен ма отпусна след час.
Явно при теб са некви специални КУЧАКски!!!
РЕДА като се върна извади тавата от ХУРНАТА
със свински ДЖОЛАН и кисело ЗЕЛЬИ и сЪ НАПЛЮЩЯ!!!
Ся си е сипнал 50 грама РАкиня и ще полегне,
за да може по FOMC-са евентуално некоя стинка да гепи!!!)
Виж тук сета имам да избивйм едни ремонти....сто кила пари пак!
JaY_Z (18-12-2013)
Евро/франк отново е до банкомата................................ ...............................................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Туз за бай ли е? !
I trade with an ICMarkets ECN account