нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз също на русата и се облизвам, черната ще я върна, но само защото не понасям едри или дебели жени.Аз пък се чувствам добре с такива Човеци като Денди , точно щот съм различен от тях и ми е супер интересно да говоря с тях , да ги разучавам .................... А за Златките - мЪлчи .........не казвай на никой , че предпочиташ Черната пред Русата .................. Черната , пред Русата е като ТРАВЕСТИТ , и да заявиш че я предпочиташ , си е чиста заявка или- за неразбиране от жени , или за гейска латентност ...................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Кво има да им разучавашАз пък се чувствам добре с такива Човеци като Денди , точно щот съм различен от тях и ми е супер интересно да говоря с тях , да ги разучавам .................... А за Златките - мЪлчи .........не казвай на никой , че предпочиташ Черната пред Русата .................. Черната , пред Русата е като ТРАВЕСТИТ , и да заявиш че я предпочиташ , си е чиста заявка или- за неразбиране от жени , или за гейска латентност ...................начетен, двуличен и страхлив педал
До сега и ъкъл за жени не ми бяха давали...явно и през това ше тряа да мина![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
alf (16-12-2013)
Как сте агънца???
фицката (16-12-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
То шаран се яде само на Никулден, за да спазим традицията.
Има далеч по-вкусни риби по магазините вече, за кво да ям някъв тиняк там.
Как сте агънца???
фицката (16-12-2013)
Абса що си го сложил тоя в подписа си вееееееее![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
фицката (16-12-2013)