Spekulanta (09-01-2014)
До утре очаквам да стигне до 1,3790 1,3800
И тогава ще му вляза 70 % от акаунта си селлллллллллл
Па да става каквото ще![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Absfresh (09-01-2014)
И аз така го мислих .............Пропадането по Драги да е 5-та (скъсена ) , всичко досега да е било 4-та неправилна (по-ниско b) и ЕДВА СЕГА да започва корекцията на целия импулс надолу. Края на пропадането по Драги е и точно 161.8% от първата ......... (демек 3-та удължена). Значи , сега - АВС корекция и после 5-та , равна ма първа .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има опции, но сега ми е напрегнато и не ми се чертае.И аз така го мислих .............Пропадането по Драги да е 5-та (скъсена ) , всичко досега да е било 4-та неправилна (по-ниско b) и ЕДВА СЕГА да започва корекцията на целия импулс надолу. Края на пропадането по Драги е и точно 161.8% от първата ......... (демек 3-та удължена). Значи , сега - АВС корекция и после 5-та , равна ма първа .
Важното е, че има два съвпадащи варианта за голямо покачване (120-200 точки), че дори до 1.38.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Гърция сваля ДДС на хранителни продукти и напитки в заведенията и хотелите от 23% на 13%
бе тез гърци много смело взеха да свалят данъците, що и в бг не падне туй ДДС малко
у комшиите 13 у бг 20
късо късо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ох малееее, и ДАУ го подкараха надолу, сега да бият подкрепата около 16400 и да тръгва спускането.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
защото на разположение на гърците са милиардите на европата, а на нас никой и стотинка няма да ни даде
Безплатен обяд няма!
На 5 мин, това заприлича на супер ''флаг''............Ако отцепи надолу , ще ми 'ареса ........................................Дизел аки , не ми викай. Нема да ми ' ареса ................. Саркастичен съм
![]()
Последна редакция от Nikky : 09-01-2014 на 17:58