На 1 час има шанс да се получи един хубав поглъщащ с ново дъно, който да приключи тоя спад, но след срядата за мен са допустими само скалпове![]()
На 1 час има шанс да се получи един хубав поглъщащ с ново дъно, който да приключи тоя спад, но след срядата за мен са допустими само скалпове![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Защото реших, че тази съпротива ще издържи и обръщаме!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мале, баси цирка.
Детегледачката ми звъни, напускам, ела само да ми отключиш да си взема обувките.
Баба ми минала да види правнука, нещо не и допаднало в методиката на детегледачката и я изгонила по чорапи отпред на площадката.
Та ходих да потушавам страстите.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Баби, стринки, лели, тъщи и дальняя сволоч
требе да идват само по празници и с регламент.
Иначе се получава много баби хилаво дяте!!!!
Пък и повечето разводи,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А бабката е на 85, смятай как е изплашила момичето. .................................................. ..........
Жената кат тебе процедира, не дава никой да идва без заявка, аз съм по-ларж, разрешавам да му се порадват на малкия свободно, но май ще налагам рестрикции.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?