въъъъъъъъъъъъъъъъъх ................... ШЕФЕ на таз хубавата тревичка, как не ти дожаля?
нащте кат ги стрелнах кучката после не посмя при мен да дойде...............................
въъъъъъъъъъъъъъъъъх ................... ШЕФЕ на таз хубавата тревичка, как не ти дожаля?
нащте кат ги стрелнах кучката после не посмя при мен да дойде...............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
https://www.tradingview.com/x/MYaPAPdv/
..................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (16-12-2013)
Я дай снимка да го видим туй 25 килограмово чудовище.
Това възможно ли е, баси звяра?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз пък се чувствам добре с такива Човеци като Денди , точно щот съм различен от тях и ми е супер интересно да говоря с тях , да ги разучавам .................... А за Златките - мЪлчи .........не казвай на никой , че предпочиташ Черната пред Русата .................. Черната , пред Русата е като ТРАВЕСТИТ , и да заявиш че я предпочиташ , си е чиста заявка или- за неразбиране от жени , или за гейска латентност ...................
От тия шарените съм виждал дето струват колкото една кола![]()
фицката (16-12-2013)