въпроса е са какво съ пълнят тез детски градинищот ку шъ ги пълним с чавета и маймуне по-добре ич да не ги строим
![]()
въпроса е са какво съ пълнят тез детски градинищот ку шъ ги пълним с чавета и маймуне по-добре ич да не ги строим
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Еми все пак си увеличават аудиторията бесепарчетата, трябва да има къде да ги складират. За кой мислиш са тея градини, като обикновениятбългарин, няма пари за издръжката на дете.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
едно време бяхме един от най-образованите народи в света - сега сме на дъното на класацията за цивилизования свят... и туй при положение, че почти всеки българин има висшо![]()
kypе, аз моята песен съм си я изпял. Четири чавета съм отгледал. Даже имам и внук чааве.
Мислете му вие младите. Аз моето съм го мислил когато му е било времето.
.................................................. ..........................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз тази вечер нищо няма да измисляБлонди има гости от червен бряг
И нещо не е много сговорна казва че второ не искала![]()
п.п. Май трябва да я сменям.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чавето не требе ли да е резак![]()
![]()
твоите деца и внуци кът че ли са българчета ми се струва
![]()
![]()
![]()
момчета тази сутрин жената прави тест,
каза че сме капо![]()
инък правим всичко възможно за мощта на майка България![]()
.
То като знам някои висшита как ги дават, и там е отдавна си е бизнес...................................
----------
.
браво на теб.................................................. ..........
----------
.
Щом не те слуша ще я сменяш.................................................. .....
Догодина държавата ще субсидира бюджета на НОИ с почти 2 млрд. лева
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...d-leva,162903/
...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”