Абсолютно вярно! Децата са най-ценното, което имаме.................................................. ......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Децата са си деца, мъжа може и да е друг
, както и жената.
Svilen (02-06-2013)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Bibco,
Bibco,
и аз го слушам............,
но и той се е променил.................................................. ...............
-------------------------------------------------------------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е сега, на кой както му харесва, но мисълта ми беше, че децата няма как да бъдат заменени в сърцето ти пък половинките може.
...и аз така мисляЧетох във вестници негови интервюта преди два-три месеца и определено не ми харесва това което прочетох!
fxg (02-06-2013)
Novak,
и половинките не е редно да заменяме ..................................
================================================== =====================================
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ако двама са заедно само в името на децата, не смятам че е правилно, защо да не е редно хората се променят понякога разминават.
Не мисля, че това може да се сложи в рамки това е редно, това не е.
Зависи си от двама човека, как те искат да живеят, а не от общественото мнение, което не им живее живота.
Ако двама са заедно само в името на децата, не смятам че е правилно, защо да не е редно хората се променят понякога разминават.
Не мисля, че това може да се сложи в рамки това е редно, това не е.
Зависи си от двама човека, как те искат да живеят, а не от общественото мнение, което не им живее живота.
Novak,
права си...........................
Имах в предвид,
че трябва човек да мисли,преди да се обвърже с някого.........,
за да няма после такива неприятни ситуации![]()
Последна редакция от fxg : 02-06-2013 на 18:55