Fafa (03-12-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафче, сега четеш за свещи, сенки и тела ............................а си от май месец на реална ............ Чесно ти каа'м .........требе си Ванга , ако ти е плюсова сметката ..........![]()
Бъзик, бъзик, сега малко по-сериозно.
Мисля, че йените влизат в корекции, поне 4-5 дни ще има слизания. Дано, та да купуваме пак за двойните Помо дни, ако някой ги помни кога са.
Айде, наздраве от мене, отивам да полея хубавия ден.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
aweee
стия патки кат скалпирате невълие страх........................
..............
Фицко........НАПРАО МЕ СПУКА ОТ СМЕХ..........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Да съм казвала някъде такова нещо?
В интерес на истината, септември на нула, октомври-на плюс, ноември на нула........което си е успех за мен!
Ми така де ,то не се става лесно чорбаджия.
Само не мога да разбера защо тукашните процедури се провеждат предимно вечер
Не е ли по здравословно човек сутрин да си прави процедурите![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Планът:Индексите:
Японските са доста нагоре и гледат надоле.
ДАУ е леуко надоле и гледа надоле.
ДАКС е леуко надоле и гледа по-скоро надоле.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата е в зоната 1,3550-1,3560.
Преодоляването ще даде възможност за ход до около
1,3573-1,3584, а от там нагоре цел е зоната за 1,3605-1,3621.
СВИРЕПАТА подкрепата 1,3532-1,3522 и преминаването и ще води
до движение към зоната 1,3500-1,3486 и там ще се реши дали
ще ходи до ИДЕИНАТА зона 1,3440-1,3450.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
И перфектно изрецитираното от БАЙ БАЧО РЕДА, ПРОЦЕДИРАНЕ
![]()