А добро утро, Бачо, мисля, че и сам се сещаш.
Аз току що добавих към делечната къса 3/4 позиция на 9031. Вдигнах средната на 8898 и малко. Започвам да управлявам позицията, стига му толкоз безконтролно катерене.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Упс, я да уважа и темата на РЕДА
Добро утро и от мен и хубав и успешен ден на всички![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса ти хубу управляваш позицията,
но тия довечера от FOMC като рекат,
че няма да прекратяват вливанията
поне още една година и ДАКСо избутал
до 9500 за седмица.)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
виж си историята за август и ще установиш, че няма сделки - изтриват самите сделки и на тяхно място слагат само един запис с крайния резултат за съответния месец. Бонусите тук нямат нищо общо. А не са към капитала сигурно защото си ги изтеглил - виж имаш ли отразено и тегленето.Разбирам
Happy68, но ще ти повтарям пак
За Август имам бонус 309,10$
За Септември имам бонус 342,10$
И за Октомври имам бонус 147,65
Общ резултат 798,85$$$
И сега имам прибавени към тази сума още 117,94
Общо 916,79 но само прибавени към баланса но не и към капитала
----------
честнво казано, аз не знам какъв е модела на едните и на другите, но факта, че Франция по-трудно се справя, е очевиден. Иначе, в Германия си ги има минималните, но те са за отделните професии. Но не знам дали има официална МРЗ, признавам си. този факт обаче не им пречи да се разкекерчат - както казваш ти![]()
Безплатен обяд няма!
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Индексите:
Японските са много нагоре и гледат нагоре.
ДАУ е малко отдоле и гледа нагоре.
ДАКС е на текущи и гледа нагоре.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3745-1,3755 преодоляването
на което ще даде възможност да се иде на около
1,3782 и там да се реши дали ще ходи до 1,3813(ИДЕИНО).
СВИРЕПАТА подкрепата е в зоната 1,3740-1,3730 и преодоляването
и ще даде възможност на курсо да ходи до 1,3703 където ще се
реши дали да ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3650.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
![]()
ДА започнем деня с песен
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (30-10-2013)