abse, 1/3 инфинити е към 30к лв
Ти говориш за него от около месец. Щом можеш да изкараш 30К за месец.... що не си вземеш истинска хубава кола. Кво се прайш на футболист с тез "фешън" четериколки ?
Редактирах си предния пост преди да прочета какво си писал.Фицката ми е авер,няма да го скопявам,няма за КОГА.Но с радост ще го изям с другите му добри приятели.Той сам би искал това,няма да го ядат чуждите хора,я.![]()
Фибо....мибо....грънци
Ми добреСпирам да пиша
-------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
МОРЕПЛАВАТЕЛЮ правилно си му сханал идеята!!!
От много време РЕДА го знае това!!!
Гоня го обаче СВИНЧУ грухтЕ и не щя
да се маха от тука, щото бил много върло
социално ЖИУОТНО и приятелчетата му
били тука. Кви приятелчета има тоз ГРУХЧО.
ЗАВАЛИЯТА не знаи, че сите ПЛЮЩЯТ(мезят)
ядът яко СВИНСКИ пръжки!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (03-12-2013)
фицката, теб армадата слипват ли те ? Днес постоянно ми крадат по един пип на стоповете![]()
ойро/йената се бори за червен дневен кендъл....................![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз истински хубава си имам. Искам хибрид сега, а и жената кара само японки, та ще сменя маздичката за инфинити. Разбира се, това ще се случи , само ако ми върже зверски тази седмица.
Преди години ходех по малко да се състезавам тип стрийт рейсинг. Ама ти говоря много години. Повече гледах, слушахме музика, пиехме, правят се 10-на гонки на вечер. Та съм се рязал срещу инфинити, от първите qx 50 джипките. Няма такава мощ. Колата не е фешън, а е много качествен автомобил. Кат си взема сега, може те повозя.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
И моя стоп отиде..............
И какво сега?![]()