аз затуй не ги и гледам![]()
![]()
кът са ми наблизко фъргам по някой камек... ама инак не съ занимавам с тях изобщо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз затуй не ги и гледам![]()
![]()
кът са ми наблизко фъргам по някой камек... ама инак не съ занимавам с тях изобщо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
е то ако си гледал тези дето направиха Великото народно събрание 1990 и сега са същите.. като сапунен сериал.. и да изпуснеш 100-на серии (парламента) не си изпуснал нищо..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
евал съм ги ... кот искат да правят ... ку мога да отцепя някой с удоволствие жгу направя... ама към момента не съм в позиция
ОК!Ще го направим,то не е много бирено времето вече........................градски както е тръгнало да заселват чалми скоро няма да им пука за това, но иначе си прав колкото по малко гласове толкова по лесен пъзел за нарежданекога имаш време драсни за по една биричка на прикъзката че само там има будвайзер и Оги много ме кефи като вземе да ме обслужва
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за ко ти е будвайзер ба![]()
![]()
нашта си помийка не ви ли аресва
![]()
![]()
пловдивската особено я докарват
![]()
![]()
![]()
демек пещерски ил карнобатски будвайзер шъ пийте![]()
![]()
![]()
номера на темата е 777 между другото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
въйиииии... че забравих...![]()
![]()
верно че си имахте убав винпром там
![]()
![]()
миналата седмица даже му уважих продукцията
![]()
![]()
![]()