Заповядай Привиледж,http://constcourt.bg/cases
Успех в търсенето ако нямаш сламки поне за година или някаква конкретика по делото.
Няма търсачка по име или думата, така че при желание може да си четете от край до край.
Заповядай Привиледж,http://constcourt.bg/cases@Novak, би следвало и да предоставиш линк към уебсайт на Конституционния съд, а не към сайт, изготвен върху известна платформа, което и аз мога да направя, за да поместя в него някоя пумия
Колкото до електронното гласуване, считам, че България е готова да се преброи електронно, но не е готова да гласува електронно, поради причината, че делът на купения вот ще се увеличи драстично. Какъв е проблема да си предоставя личната карта или дигитална карта, специално предназначена за гласуване и "купувачът" да гласува от мое име? Ако се въвежда подобен начин на гласуване, би следвало да има по-сериозна дискусия от тази "За" или "Против" електронното гласуване.
Гласуването да станело задължително...Да ама НЕ!!! Предпочитам да си платя глобата за това, че не съм отишъл да гласувам, отколкото да ме заведат под строй и да избера "най-малкото зло", което пък, знам ли, може да се окаже и най-голямото. И да не забравяме, че всяка партия получава средства за всеки глас! При все, че избирателната активност е около 20%, какво правим с останалите 80%, и ако активизараме тези 80%, какво правим с бюджета?!
Въобще, влизам в една логика, от която няма изход.
Успех в търсенето ако нямаш сламки поне за година или някаква конкретика по делото.
Няма търсачка по име или думата, така че при желание може да си четете от край до край.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Гласуването да станело задължително...Да ама НЕ!!! Предпочитам да си платя глобата за това, че не съм отишъл да гласувам, отколкото да ме заведат под строй и да избера "най-малкото зло", което пък, знам ли, може да се окаже и най-голямото. И да не забравяме, че всяка партия получава средства за всеки глас! При все, че избирателната активност е около 20%, какво правим с останалите 80%, и ако активизараме тези 80%, какво правим с бюджета?!
Въобще, влизам в една логика, от която няма изход.Така още повече да напълним касите на партиите с пари от бюджета,щото ще имат поне двойно повече гласоподаватели.........
и според мен задължителното гласуване не е решение..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бай гугел всичко може бряе туканка само вместо "избори" се търси кот си искаме - като е тъй написано гугела търси само у дадения сайт
https://www.google.bg/#q=site:constc...BE%D1%80%D0%B8
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, препраща те там, а за да видиш дело вече ти иска номер, година , съдия, единствено на тоя съд понеже са им малко делата може по години да пуснеш всички по година и да ги отвори за конкретната година и да си четеш да търсиш кое е твоето.бай гугел всичко може бряе туканка само вместо "избори" се търси кот си искаме - като е тъй написано гугела търси само у дадения сайт
https://www.google.bg/#q=site:constc...BE%D1%80%D0%B8
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ем тогаз може да е по-добре constcourt.bg или "конституционен съд" само да се добави кът ключова дума у гугела и да се търсят разни други места из нета дет е публикувано въпросното нещо и от там да се види номера на съответното дело![]()
Рядко изкарват по толкова. Но ако слушаш и две години стигат, а понякога е по-изгодно просто да влезеш с някоя листа, да се направиш на обиден и да се "отлюспиш". А заплатата и далаверите не спират...
Кандидатирай се - идват избори!
Агитираш ли ни или си мечтаеш!![]()
аз па предпочитам нещо смислено и може би значително да направя с жювота си![]()
![]()
па ку ще и без пари да одя постоянно
![]()
![]()
![]()
то не зависи от професията, по-скоро от туй колко далече отидеш във неясъщо и на колко човека ще успееш да помогнеш да направят същото
![]()
Че кво пречи и със форекса да го направиш.......................
като изкараш пари може да се занимаваш с благотворителност..............