Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре обаче партиите на статуквото(сегашните) нямат никакъв интерес от повишаване на изборната активност.Напротив за тях е най-изгодно активността да е ниска,така купения и манипулиран вот е най-евтин и най-ефикасен.Най-вече ДПС няма интерес от висока изберателна активност,защото при 3 милиона гласували те правят 11% но при 5 мил. стават на 6%...................Аз имам предложение. От няколко дни ме гложде тая субсидия от 12 лв. на глас за партиите.
Та не може ли нашите протестиращи да поискат 50% от субсидията да се даде на гласувалия. Демек 6 лв. Значи влизаш в изборната секция, даващ си ЛК, намират те в списъка. Отиваш в тъмната стаичка, след това до урната и накрая се подписваш в списъка че си гласувал, и заедно с ЛК ти дават и ваучер за 6лв. С него да купуваш само хранителни стоки или комунални услуги.
Какво ще стане.
1. Вместо 20-30% гласували, ще глесуват 99%. Че то 6 лв. са си една кутия цигари, или две ракии, от където и да го потледнеш. Стимула си е стимул все пак.
2. За партиите събсидията уж ще е намалена на половина, но пък избирателите ще са се увеличили 3 пъти, така че ще си вземат тяхното, барабар с горница.
Чобанов и Орешарски все ще измислят от някъде 50-60 млн. Че нали 1/3 се връща автоматично в бюджета под формата на данъци.
И сега вече идва тънкия момент. Тези дето по принцип не гласуват, като отидат до урните, за кого ще гласуват!!!
А да си направят труда, така да ме омагьосат, че да спечелят моя глас!! Ама аз не се хващам на евтини номера с обещания и оправдания!!
Та при тоя модел, вече си губи и смисъла от купуване на гласове, и от закони за задължително гласуване.
Просто и ефикасно.
И за двете страни!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
градски както е тръгнало да заселват чалми скоро няма да им пука за това, но иначе си прав колкото по малко гласове толкова по лесен пъзел за нарежданеДобре обаче партиите на статуквото(сегашните) нямат никакъв интерес от повишаване на изборната активност.Напротив за тях е най-изгодно активността да е ниска,така купения и манипулиран вот е най-евтин и най-ефикасен.Най-вече ДПС няма интерес от висока изберателна активност,защото при 3 милиона гласували те правят 11% но при 5 мил. стават на 6%...................кога имаш време драсни за по една биричка на прикъзката че само там има будвайзер и Оги много ме кефи като вземе да ме обслужва
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
masta (02-12-2013)
Аз предлагам това да го поискат протестиращите. По конкретно е от ултиматума за оставка, щото ултиматума по начало е обречен.Добре обаче партиите на статуквото(сегашните) нямат никакъв интерес от повишаване на изборната активност.Напротив за тях е най-изгодно активността да е ниска,така купения и манипулиран вот е най-евтин и най-ефикасен.Най-вече ДПС няма интерес от висока изберателна активност,защото при 3 милиона гласували те правят 11% но при 5 мил. стават на 6%...................
Също така и едно от исканията на Слави много ми се ще. Макс два мандата в парламента. Знаеш що муцуни трябва да си идат още на първите избори.
Аз за мандатност в парламента съм ЗА с две ръце...................Аз предлагам това да го поискат протестиращите. По конкретно е от ултиматума за оставка, щото ултиматума по начало е обречен.
Също така и едно от исканията на Слави много ми се ще. Макс два мандата в парламента. Знаеш що муцуни трябва да си идат още на първите избори.Тук си прав много от ченгетата нямаше да ги има отдавна..............
и да го поискат това няма кой да им го даде.. те по-скоро ще сдадат властта отколкото да въведат задължително гласуване или мажоритарен вот..
В тоя парламент има хора от преди 10 ноември!! Това нищо ли не ви говори.
то аз от както се помня все едни и същи хора гледам.. нормално е да има от преди 10-ти.. даже щеше да ми се стори странно ако някой не е такъв или син на такъв..
И защо пртестиращите не поискаха нещо такова. Дето да увлече масите. Тогава в София щеше да е като в Киев!! Но на някой не му отърва, щото и него ще пометат. Стои зад колисите, дърпа конците, и си пие уискито.