Това е извратено бре, МЕН, с дясната стискам чаша топло кафе, с лявата щракам по клавиатурата, затуй ми измръзва![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Jay_Z, намерих табелката
Ето я:
http://prikachi.com/files/1303598r.jpg
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тоя Клюкавицата, има ли нещо общо с Кукувицата от 2005-а някъде? Оти и ония беше един калитар.
Как сте агънца???
Олег е форумният архиварза награда може да му платим второ висше
библиотекарство
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никакво връщане, че ще ми вземе нулевия стоп. Слизаме за тест на 3555 и приключваме седмицата.
А аз си тръгвам, че нещо ми измръзна и другата китка. Голям студ у тоя офис, климатика не смогва да стопли.
Как сте агънца???
с тез къси къде мислите ше стигнете
срещу тренда ни мой да вървите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.