НЕ.............................................. ...............................
Няма как като сложиш чадър над 60% от икономическите теми в страната да е наред, а за навън им липсват качествени анализатори, защото струват кинти.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (28-11-2013)
Фицка, тоя път съм дълъг от 3591 /от преди малко/ - ако ще падаме стопа не мож го отърва..![]()
късно видях, че говорите за къси, вече... аз нали съм срещу течението
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БУАХАХАХАХАХАХАХААААААААА ААбса ако знаеш как си те представих
Седнал на терасата, гледаш комшийката отсреща, която се преоблича, стискаш леденото метално перило с лявата ръка, па с дясната мааааш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тука някакви познати ми споделят, че Станишката и Орехчето са сложили кафевите гащи. Волен ги бил заплашил, че ако не започне гонене на бежанците веднага подкрепя оставка на кабинета.
Много ми е интересно като свие още 1-2 седмици студ всичките тия мангусти, които окупираха центъра на София как ще се разхождат наляво надясно и как ще започнат да се топлят и прехранват????
Мирише ми на яката вълна на битова престъпност.
Ония ден минах по Мария Луиза с колата, направо смърдеше въздуха на чернилки, негра и мръсотия.
Как сте агънца???
аз си сложих отново бронзовото боксче в джеба ей такада си го топля ]
![]()
Бачооооооооооо, как ще опазиш мазата като плъзне тая мургава паплач. И Борковци и Желязковци, че и медеца ще замине.![]()
Как сте агънца???
Хммммммм....на теб ти е леснопиташ ли го Бачо как се разхожда с меч от съдебната палата до НДК
----------
Фрийленсър ако го върнат до @3608 ще пробвам къса, а ако отпраши директ надоле, ще влезна по някоя корекцийка![]()
Absfresh (28-11-2013)