Последна редакция от freelancer : 28-11-2013 на 20:57
Няма нищо патриархално в изказа мидори напротив
Ако фнимаваше повече, щеше да забележиш, че и двете са написани с главна буква, което изразява моето отношение за равенство между половете
Единствената разлика е в родовете на двете думи. Не търсете под всеки вол теле
Всичко е по-лесно, когато е K.I.S.S.
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аааа не!
Май ти и "мамините сладки", сте чукчА
В тези неща Аз много Фнимавам!!! Таргета ми се видя доста голям и реших, че Фицката е направил техническа грешка, след това предположих, че правилно е написал, а на мен ми се вижда доста.......та по -добре да питам два пъти отколкото да съм в някави мои размисли!
Undertand me?
ПП. Това към Фриленсър!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аааа не!
В тези неща Аз много Фнимавам!!! Таргета ми се видя доста голям и реших, че Фицката е направил техническа грешка, след това предположих, че правилно е написал, а на мен ми се вижда доста.......та по -добре да питам два пъти отколкото да съм в някави мои размисли!
Undertand me?
ПП. Това към Фриленсър!Ах милото....ти си ми фнимателско чукче
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей това с мъже няма как да се разбереш!
Добре де, Хора съм в женски род и ще ми отговаряте на въпросите!
Ако искате разбира се!![]()
Това мисля към благодарилите требе да насочишАааа не!
Undertand me?
ПП. Това към Фриленсър!- аз не съм сред тях, макар че бях на косъм да се присъединя
![]()