Хаха
Не знам какво е в момента, ама каките на м5 говорят за нагоре
Даже току що му улазнех дълго със 25 пиа стоп. Целта сегя ще я мисля ама си мисля за 1.36 до края на седмицата![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
с тези пънежи само и единствено доказваш шеговитото ми подмятане.....
http://tochka.bg/dot/view/id/44-naci...r-shenite-hora
явно не си излизал навън за да твърдиш че където и да отидеш в пловдив всички са ти усмихнати.....или транквиланти и амфети.....
".......... Къде сме ние?
Според последното изседване Earth Institute към Колумбийския университет най-щастливите държави в света са Дания, Норвегия, Финландия и Холандия.
Най-нещастните страни са предимно афринкански.
Но сред тях е и родната ни България. Една Бананова република на Балканския полуостров.
Страната ни е 10-ата най-нещастна в света......."
ПП сравняват ни със страни като КОНГО .... БУРУНДИ......ТОГО.....![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къщичките много нагоре излязоха....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с тези пънежи само и единствено доказваш шеговитото ми подмятане.....
http://tochka.bg/dot/view/id/44-naci...r-shenite-hora
явно не си излизал навън за да твърдиш че където и да отидеш в пловдив всички са ти усмихнати.....или транквиланти и амфети.....
".......... Къде сме ние?
Според последното изседване Earth Institute към Колумбийския университет най-щастливите държави в света са Дания, Норвегия, Финландия и Холандия.
Най-нещастните страни са предимно афринкански.
Но сред тях е и родната ни България. Една Бананова република на Балканския полуостров.
Страната ни е 10-ата най-нещастна в света......."
ПП сравняват ни със страни като КОНГО .... БУРУНДИ......ТОГО.....![]()
Да бе, знам ги тез статии, чел съм ги
Но зависи къде ходиш. Много ясно, че голяма част от българите ще са нещастни, то без пари, няма как да са щастливи.
Но тези които работят, а и взависимост и от сферата в която са, има голяма разлика.
А тез от колумбийският университет идвали ли са в България ? Живели ли са тук ? С какви българи са се срещали ?
Виж и едно хубаво клипче и какво казва. Човека е милионер и то много успешен.
БАБО МЕЦО вече да не се УНАСЯШ???
Напоследък съм забелязал, че яко се
СПОТАЯВАШ, обаче не знам от естественна
зимна сънливост ли е предизвикано или
от природната ти МЪРЗЕЛИВОСТ???![]()
от къде тръгна разговора.....и къде му измести фокуса.....
ти си правия.....
искрено се извинявам че копирах изследване на измекярски университет дето е най стария в щата ню йорк....петия най стар в щатите......... и в топ 20 в света за 2013.......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Айде ся тест СВИРЕПАТА подкрепата 1,3517-1,3480 !!!![]()
alf (26-11-2013)
Че аз съм правият е ясно и без да го споменавaш![]()
A тоз университет, ако ще и да е първият университет на цивилизацията, все ми е тая.
А пък да ми сравняват БГ с някакви черни страни, къде даже ток и асфалт нямат..прекалено е. А нека си е в топ 20, това не елиминира наличието на глупост в дадена публикация.
Рискувам къса евро/йена стоп 20 пипа, 1-ви таргет 50![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН