Фаф-че, като цяло в дни с национални празници, ако няма някаква чудовищна новина не очаквай трендове. Спайк, връщане в рейнджа, даже е удобно за фейдване, демек контрене на пробива по 1м след пробив.
Тоз урок се надявам да ми изкара 1 кръгче с Бентлито![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
PRASITO ,,,,,ъъъ ПРАСИТО го бра тутуна,
суши, ряза сгъва и готов с ПАПИРОСКИТЕ!!!!)
Ся ще погледна кво е времето при вази,
че близо седмица РЕДА не е виждал СЛЪНЧО
и все лекинко да се потиска.
П>П>14° малииииииии ,,,,,,,,,,,,,,,деи и ПРАСИ.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абс, кръгче с Бентлито само за Фицката!
Теб ще поканя на осторвчето с козичките, като купя къщата и ще те удостоя с честта да ловиш риба в моя парцел, след като направиш ресто 10% от литкойните!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Д аве толко е, даже и примрачня, явно ще се опитва да вали
2-3 дена и после пак 2 седмици слънчо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Много ме кефи като тръгне паунд/йена в тренд и как брутално насилва наред всякакви пишман трейдъри, контрелки-осреднители. Има един образ Маранди в инвестора, вика 1000 пипа издържал и контри и обяснява колко яко било, то вече му втъкна 670, а колко път има още.......................................
Как сте агънца???
фицката (28-11-2013)
Много ме кефи като тръгне паунд/йена в тренд и как брутално насилва наред всякакви пишман трейдъри, контрелки-осреднители. Има един образ Маранди в инвестора, вика 1000 пипа издържал и контри и обяснява колко яко било, то вече му втъкна 670, а колко път има още.......................................Те там останаха 1-2 читави трейдъра
даже им се чудя кво правят у таз дуБка
![]()
Ако питаш мене ни един няма. Щом пениза бил да минеш на 70% минус на акунта и после да денсиш и да се измъкваш и това е повода за гордост, са бегали всичките.
----------
100 човека са успели да придобият 22% от всички биткойни в обращение до момента.
Около 2.2 милиарда долара.
http://bitcoinrichlist.com/top100
Как сте агънца???
фицката (28-11-2013)
Четох те , какво го правиш , ама той май нещо бръмнал ми се вижда с главата .............. Та да ви питам и двамата с Фицката, като каза инвестора................В инвестора , Стамбата е постнал чертежи , мертежи ........ и не му дава никакво качване ...............директно го е свел до 1.18............................. И за мен ще има слизане до там , ама първо ще посети връо - 1.39-1.40 . Та се чуда ....нещо да не бъркаме ................Мойте уважения към всички , ............. ама Стамбата е доста добър в трейда .............. А?
фицката (28-11-2013)