Хайде сега , пак първо ти, ама аз не съм подила този уикенд някъде , за да показвам!
Като отида....тотава!
Пък ти ходи и дай пример! Хайде, иначе знаеш ли как си те представям страшен с тези музики дето ги слушаш!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ама няма как след като те държат полиция, пари и всички политици....само за секунди и ще ни изкарат престъпници , а ако това не помогне ще ни избият...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
баба меца не се е мяркала напоследък из форума
сигур много учиииииииинад бутилките
![]()
Не могат бре човек. Лятото бяхме над 100к на Цариградско. Само, че мирен протест, щото сме мирни хора. Но то не се трае.
Ще докарат контрапротест дрънци, ще се разбягат тия мангали като пилци.
Цяцаров ни трябва, не той де, неговия пост, да е честен и съвестен човек, а не кукла на конци.
ФАФче, не обичам да се показвам по публични форуми, ако искаш да сменим фейсбуци на лична и там ще шервам снимки всякакви.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Защото умишлено се промиват мозъците на 99 000 от тези протестиращи, че заслужената агресия е ПРОВОКАЦИЯНе могат бре човек. Лятото бяхме над 100к на Цариградско. Само, че мирен протест, щото сме мирни хора. Но то не се трае.
Ще докарат контрапротест дрънци, ще се разбягат тия мангали като пилци.
Цяцаров ни трябва, не той де, неговия пост, да е честен и съвестен човек, а не кукла на конци.
ФАФче, не обичам да се показвам по публични форуми, ако искаш да сменим фейсбуци на лична и там ще шервам снимки всякакви.няма как да стане със страхливи овце Абса
Дигай си чукалата, за да растат децата ти в нормална държава
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
така ама аз щот съм доста краен и хората ме гледат леко странно и си мисля , че няма как да стане бурен протест защото все се правят на толерантни...
----------
недей да даваш такива съвети........само кретени ли трябва да остават тук...
държавен преврат ли ше правите
и след туй ко ше стане![]()
![]()
Бе вие се базикате ама....кюфтета с шоколадова глазура....много добре ми звучи
Примерно паниран кашкава и сладолед е превъзходна комбинация, така, че вероятно и кюфтета с шоколад няма да е зле....макар, че кюфтетата като истинат няма да са хубави....не, няма да стане. Иначе на филийка с течен шоколад и да се гризка кюфте, мисля ще е добра идея
И да не забравяме колко по-вкусно става когато към прясното мляко, вместо какао с топнат парченца шоколад и това нещо се придружи с нещо сухо нарязано на тънко![]()
фицката (01-12-2013)
Това е най-лесното и сигурно ще стане. Ще ни пропъдят всички.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?