<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
бухахах ми направи само една зона 80-90 пипа
ПП РЕДЕ я кажи сега сериозно как се търгуват тез зони....чекаме да се пенетрира и му скачаме направо.....или след пенетрацията чакаме тестуване....щото накрая да не стане циркумцизия.....
ПП тука сняг нема....все още....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (26-11-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добро утро!
Къде ми е СЛЪНЦЕТО,.........?
На сняг имащите: " Честит първи сняг!"
При нас дъжд, но явно студен!
Успешен ден на всички......отивам да правя кафе! Много тъмно на вън![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Скачай дълго КУЧИК с четерите крака!!!!
Мине ли 1,3560 следиш за 1,3578.
Мине ли и там вероятно ще се приближи до 1,3626!!!
За надоле е подобно!!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (26-11-2013)
Тук съм------------------------------------------------------------------
----------
Бе не е баш така , щот вчера ти мина подкрепата, мъ я го подпрях на @3499 и туй му беше@3651 моим ли види днеска
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (26-11-2013)
JaY_Z (26-11-2013)