Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
РЕДЕ, тез зони много широки станале веИндексите:
Японските са доста надоле и гледат надоле!!!!!!!
ДАУ е на текущи и гледа нагоре.
ДАКС е малко отгоре и гледа като за нагоре.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата с нарастваща сила в зоната 1,3552-1,3578.
Преодоляването ще даде възможност за ход до много важната
зона около 1,3626.
СВИРЕПАТА подкрепата 1,3517-1,3480 и преминаването и ще води
до движение към зоната 1,3448-1,3422.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!Днес пак ли е събота, а да си мисля, че е работен ден
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (26-11-2013)
Бачо, за туй движение от миналата седмица рева, там долу, дето ми викаше, че имам само 10% шанс да изкарам нещо.
По-скоро трябва да ти рекна ти да гледаш.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Слънце!
Пак те копирах.........
Точно на @3570 сложиш профит!
Сори за копиранет, ама как се купува Бентли?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН