Еми ще започнем да, като бавно ми промиваш мозъка с тоя Хорекс, така е.......
Денонощно анализи! Графики......фендаменти!
Аз питам....ти обясвяваш! И такъв е крайния изход!![]()
Еми ще започнем да, като бавно ми промиваш мозъка с тоя Хорекс, така е.......
Денонощно анализи! Графики......фендаменти!
Аз питам....ти обясвяваш! И такъв е крайния изход!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (01-12-2013)
Е ние няма на тревата....а и на Канарите е екстра сега
ще си вземем хотел и Бентли под наем, денем ти ще ме возиш, нощем аз тебе
...да се менкаме, че да не се изтощим много
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (01-12-2013)
И да пратите картичка, да не забравите![]()
фицката (01-12-2013)
Фафлето май отиде да стяга куфара![]()
Мммммммммного съм доволен от уикенда. Ядене, пиене, басейнче, джакузи, сауна, книжка, филмче, разходки, че и жената уважих как си требе, 1 час баскет, сега филмче и утре пак на нивата да копам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Поздрав за РЕДА , че го заебахте в собствената му тема с разни острови, плажове, бентлита...