Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти пък!Едно мнение от един новобранец/във форума де/...дами и господа ние сме във търговски форум...пък като става дума за пари ,половете се размиват...тук не е аспекта на полов принцип, а можеш ли го ,или не...правиш ли пари или не,както мъжете си купуват жени..така и жените си купуват мъже...нема разлика....
Те ги дават безплатно.........за какво да ги купуваме???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да бе да само за хляб ама като седне на масата да яде и не се сеща да спре нале? После жените такива онакива
ами как няма да трейдваш, то с цървули трудно се живее
Знам, че си най голямата звезда тука..но просто минавамКолумб е открил Америка защото е бил ерген .
Защото ако беше женен нещата щяха да изглеждат така :
- Защо трябва да идеш точно ти ?
- Не могат ли да пратят някой друг ?
- Не мислиш ли че те използват ?
- Ти луд ли си или си обикновен глупак ?
- Защо да не мога да дойда с тебе ?
- Не можеш да ме убедиш, че тръгвате само мъже !
- Каква кръгла земя бе идиот ? Какво ли не би измислил , само и само да излезеш на някъде !
- Ако тръгнеш , аз се връщам при мама !
- Какво от това че земята ще си остане плоска ?
- Значи отдавна си уредил нещата с индиянските курви !
- Не те пускам и това е !
- Слушай животно мръсно ! …… не обувай обувките! …. сваляй шапката ! ……Не разбра ли ? Ти не тръгваш на никъде !Колумб не е открил "Америка", а остров Куба...затова не се казват двата континента Колумбии, а Америки...Щото Америка е откривателство на Америко..Веспучи
----------
По добре си плати и не се занимавай с глупости...безплатното винаги излиза по скъпо!!!
В тотална заблуда си за нещата от животаЕдно мнение от един новобранец/във форума де/...дами и господа ние сме във търговски форум...пък като става дума за пари ,половете се размиват...тук не е аспекта на полов принцип, а можеш ли го ,или не...правиш ли пари или не,както мъжете си купуват жени..така и жените си купуват мъже...нема разлика....
http://youtu.be/0Vu3HdflSBQ?t=3m25s
Сервирай го де, глей що калъбалък се е събрал, друга келнерка наоколо не се вижда
----------
Хич не е заблуден, познавам жена на 64 с 30 годишен любовник, най-печелившия арт дилър в бг последните години.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Може и да съм се заблудил за НЕЩАТА от Живота, но в националния регистър за професии.. има професията "жиголу"..има и "мъжки стриптиз"...има и момински партита, както ние имаме блянове, така и дамите имат...за мен това е в реда на нещата, но всичко е въпрос на възможности...клиповеге ги отворих и затворих...много ми причерня пред очите
!!!
Та, гледам женичките тук и недоносчетата без самочуствие някакви етикетчета ми слагат.
Мъжжкарана-ок, сори на за разлика от останалато женско съсловие пишещо тук, както и мъжете със смачкано самочуствие не съм тръгнала да си търся мъж, че да ме интересува какво мислят за личния ми живот.
Гледам тук някакви размисли хвърляте какви станали жените, какви мъжете и прочие, тоя дето си търся слугиня си намира слугиня, тоя дето си търси играчка си намира играчка, който си търси партньор си намира партньор.
Албечке, знам ти репликите, не съм живяла пред компа само, всичките ми познати и приятели, които ми коментират семейството, че не им готвя, са или такива, които не могат си позволят да се хранят навън, или домакини с което оправдават някакъв принос в семейството.
Но в моето семейство ядем, за да живеем както искаме, а не живеем, за да ядем.
Ako една жена не може да си осигуги мъж без пари, значи не е нормална женаМоже и да съм се заблудил за НЕЩАТА от Живота, но в националния регистър за професии.. има професията "жиголу"..има и "мъжки стриптиз"...има и момински партита, както ние имаме блянове, така и дамите имат...за мен това е в реда на нещата, но всичко е въпрос на възможности...клиповеге ги отворих и затворих...много ми причерня пред очите
!!!
Тук говоря в оптимална възраст от 20 до 50-55години, когато е най-активната възраст.
Значи аз съм се уредила, мойто си мое, неговото общо.