Ми то това си е привилегия и гласуване на върховно доверие.........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
saxsten,
неееее едва ли ми се сърди ...просто ме използва за бонусна круша...
да друса центове, че ...няма никакво значение ...кой какъв е в нета
и аз мога да съм гадна и проклета...
но ...все тая ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едно мнение от един новобранец/във форума де/...дами и господа ние сме във търговски форум...пък като става дума за пари ,половете се размиват...тук не е аспекта на полов принцип, а можеш ли го ,или не...правиш ли пари или не,както мъжете си купуват жени..така и жените си купуват мъже...нема разлика....
Времето навън днес беше истинския бонус,
няма ли да пием следобедно кафе![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Кльомбе ,
при нас беше страхотно![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
гЛупи, Дарвин нямаше да си губи времето по разни разкопки ако беше така както твърдиш! Всъщност, по твоята логика, привилегията мъжа да си отглежда бирен корем, не е привилегия, а мимикрия следствие на пост травматично разстройство от вида на бременността на жена му ... правилно ли те разбирам??Едно мнение от един новобранец/във форума де/...дами и господа ние сме във търговски форум...пък като става дума за пари ,половете се размиват...тук не е аспекта на полов принцип, а можеш ли го ,или не...правиш ли пари или не,както мъжете си купуват жени..така и жените си купуват мъже...нема разлика....
Правилно ме разбираш,но според ТВОИТЕ ПРАВИЛАгЛупи, Дарвин нямаше да си губи времето по разни разкопки ако беше така както твърдиш! Всъщност, по твоята логика, привилегията мъжа да си отглежда бирен корем, не е привилегия, а мимикрия следствие на пост травматично разстройство от вида на бременността на жена му ... правилно ли те разбирам??..така те тика, така се тикаш..иначе много философия си натикал
, не е лошо, то без философи света е ТЪЖЕН
!!!Жив и зрав!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Колумб е открил Америка защото е бил ерген .
Защото ако беше женен нещата щяха да изглеждат така :
- Защо трябва да идеш точно ти ?
- Не могат ли да пратят някой друг ?
- Не мислиш ли че те използват ?
- Ти луд ли си или си обикновен глупак ?
- Защо да не мога да дойда с тебе ?
- Не можеш да ме убедиш, че тръгвате само мъже !
- Каква кръгла земя бе идиот ? Какво ли не би измислил , само и само да излезеш на някъде !
- Ако тръгнеш , аз се връщам при мама !
- Какво от това че земята ще си остане плоска ?
- Значи отдавна си уредил нещата с индиянските курви !
- Не те пускам и това е !
- Слушай животно мръсно ! …… не обувай обувките! …. сваляй шапката ! ……Не разбра ли ? Ти не тръгваш на никъде !
masta (22-11-2013), anonimen komardjia (22-11-2013), фицката (22-11-2013)