Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точното е,че нормална жена..иска и получава...е има и цена де, стриптиз клубовете за жени,не се случайно процъфтяват...не всичко е полов акт, даже не е и най важното...най важното е да дадеш на една дама усещането за жена...с други думи обич
!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я кажи ти жена ли си, че такъв начин на изказ, не е особено присъщ за мъжете![]()
Новаче, колкото и на велика да се правиш ...незадоволеността ти крещи яко
Имаш ли изобщо начин на разпускане ...пренавила си пружината мощно ...
Ядеш викаш да живееш ...някои пък дори в приготвянето на храната вкарват мерак и изкуство...
ползвайки го като начин за разтоварване...
За МЪЖЕТЕ които обичат, ЖЕНИ, е пресъщото да се държат по този начин/с уважение и почит/, пък останалите, какво правят си е техна работа...както казах просто минавам, еми чао ,лека и доходна...![]()
Ааааа не е така, има си жени със стойност има и жени които нямат такава. Уважението трябва да се заслужи, само защото някоя е жена, нищо не значи, преди да си отвори устата и покаже характер.
Та жена ли си или мъж ?
Новаче, колкото и на велика да се правиш ...незадоволеността ти крещи яко
Имаш ли изобщо начин на разпускане ...пренавила си пружината мощно ...
Ядеш викаш да живееш ...някои пък дори в приготвянето на храната вкарват мерак и изкуство...
ползвайки го като начин за разтоварване...
***********************Умалителното обръщение си запази за милото, сега като се прибере и те подкара за манджата.
Ти се извисявай духовно с готвене, аз не щъ.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
1. Много ясно как да търсиш нещо което не можеш да намериш- основната причина за което е че в човешката популация здравите индивиди , избягват и игнорират психично болнитеТа, гледам женичките тук и недоносчетата без самочуствие някакви етикетчета ми слагат.
Мъжжкарана-ок, сори на за разлика от останалато женско съсловие пишещо тук, както и мъжете със смачкано самочуствие не съм тръгнала да си търся мъж, че да ме интересува какво мислят за личния ми живот.
Гледам тук някакви размисли хвърляте какви станали жените, какви мъжете и прочие, тоя дето си търся слугиня си намира слугиня, тоя дето си търси играчка си намира играчка, който си търси партньор си намира партньор.
Албечке, знам ти репликите, не съм живяла пред компа само, всичките ми познати и приятели, които ми коментират семейството, че не им готвя, са или такива, които не могат си позволят да се хранят навън, или домакини с което оправдават някакъв принос в семейството.
Но в моето семейство ядем, за да живеем както искаме, а не живеем, за да ядем.
2.Не знам ти какво търсиш , но ако е сродна душа, ще е доста трудно да намериш , обяснението е в т.1
3. Съмнявам се много че живееш така както наистина искаш , по скоро живуркаш както можеш