hanuman, съгласна съм с теб, то на всеки му харесва да бъде обгрижван от своята половинка, но за съжаление съм срещала доста мъже, които лека полека измества грижата и обичта на жената с задължението й да отговаря за всичко вкъщи.
hanuman, съгласна съм с теб, то на всеки му харесва да бъде обгрижван от своята половинка, но за съжаление съм срещала доста мъже, които лека полека измества грижата и обичта на жената с задължението й да отговаря за всичко вкъщи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Когато грижа и обич се сменят със задължения обикновено така се получава.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо си мислиш че само от съвременните , има една стара чанта - Novak, питай я дали разбираТо и не и се налага де , мъжe не се задържат до луди жени, пък за нея си, все ще намери какво да натъпче в устата
albagpipe,Толкова дълбоко ли е вкоренено лицемерието в теб, появи се един мъж и веднага пуснахме в ход миглите, а дай нещо повече де много елементарно.
----------
Кажи, Мишка№1 изплюва страници обиди срещу мвн, направи ли ти по-голям мъж това, дигна ли ти се самочуствие, че може да изпълзиш от дупката дето се криеш.-
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
не драга ...просто свикнах с присъствието ти ...няма нищо общо с мъж
хич пък не съм лицемерна в момента ...от къде ти хрумна
Драга, ако обичаш си запази за някой друг, нито съм ти драга, вито съм ти мила
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не знам за какви обиди говориш , от това по обективна оценка, здраве му кажи, поправи ме ако някъде по постовете не съм дал достатъчно правилна характеристика за теб, все пак възможно е и да са по-трагични нещата при теб, психологическото състояние търпи промени, обикновено към по-лошо с напредването на възрастта
hanuman, така е рано или късно двете неща се заменят, но е много важно това да се осъзнае и от двамата и задължението да започне да се поделят![]()
Ей ангелче ,разбираш ги тия работи ама да знаеш основното нещо е да ти пука и да се поставяш от време на време на местото на другия бил той мъжа ти , или жена ти.
Най много боли когато осъзнаеш ,че жената която уж трябва да е с тебе освен за собствения си гъз друга грижа няма
И не само това ами представа си няма какво тие на тебе ,и не само това ами хич не и пука за това ,и не само това ами най страшното е когато осъзнаеш че и да бе искала нямаше да може да те разбере просто щото си няма рецептори за това и няма как да го усети
Е , тогава вече е най страшното щото си викаш "а бе кво правя аз тука От къде ми доде таз беда на главата"
----------
Ми то Кака Новак е Мъжкарана бе Алби
Ти кво "женско" си тръгнала да търсиш в нея
Права е Кака Новак да ти се сърди
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване